Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Mrs.m tatlımmmmmm tebriklerrrrrr ne güzel haber verdin bize..hiç sorunsuz mutlulukla güzellikle kolaylıkla sonuna kadar erer inşallah..canım tebrik ederim seni..

canımmmmm çok teşekkür ederimmmm darısı sana inşallahhhh

MRS.M TEBRİK EDERİMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
ALLAHIM HAYIRLISIYLA YARIN HABERLERİNİ İLETMEYİ NASİP ETSİN DUALARIM SENİNLE:esra:
bebisimHAYIRLISIYLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLLAH....
AYYYYYYYYYY,ÇOK MUTLU OLDUM YA...
:salıncak:
çoookkk teşekkür ederim darısı sana inşallahhh aminn

Canım benim öyle sevindim ki, Allahım ne diyeceğimi bilemiyorum, uzun zamandır aynı yoldayız birlikte, böyle yakından birilerinin hamile kalması benide umutlandırıyor...
Allahım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder canım benim...

canımmmm çok teşekkürler amiiiinnnnn, inşallah sıra sizde hayırlısıyla ama stresi bırak nolur...
mrs. m canııım , kuzummmm , nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamammmm
ağlıyorum sevinçtennnn
akşam siteye giremedim ama hep aklımdaydın bu kız gelmedi bu gün ne yaptı ne oldu?

rabbim tamamına erdirsin kuzummmm

ya o kadar sevindim ki , kendim olsam bu kadar sevinirim sankiii

dua et bana da nasip etsin rabbimmmmm

tekrar tebrik ediyorumm canımmmmmm
desenimmmmm şimdi yazını okuyunca ben de gözyaşlarına boğuldum, 2 gündür mutluluk gözyaşlarım dinmiyor çok şükürrrrrr, allahım inşallah sana da nasip etsin birtanem. çok teşekkürlerrrrrr dualarım sizlerle hatta dün hemen size de dua ettim.

Günaydınlar,Hayırlı cumalar herkese.Kızlar bu sabah test yaptım negatif 🙁 günüm yarın geçmesinimi beklesem acaba mrs hamileymiş akşam okudum çok sevindim o ne gün yaptı testi acaba?
merhaba ben 3. günde yatım bence geçmesini bekle.

günaydın kızlar, nasılsınız?
ben bu hafta inaılmaz yoğundum ve pek giremedim nete.
mrs.m cim tebrik ederim. görünce öyle sevindim ki gözyaşlarım bu defa mutluluktan döküldü.
benim de yaklaşık 2 yıllık hasretim son bulacak mı acaba🙁

hayırlı cumalar herkese

canımmm çok teşekkürler rabbim sana da nasip etsin inşallahhh

mrs.m canım esıne nasıl soyledın tepkısı nasıldı?????

ayyyyyyy çok güzeldi çok duygusaldı ve gerçekten çok değişikti...

aslında hazırlıksız yakalandım, çünkü gerçekten beklemiyorduk. çok şık bir hediye paketinin içine üstünde iki tane bebek resmi olan bir külot koydum (daha önceden hediyeydi o hiç kullanmamıştım o yüzden eşim bilmiyordu 🙂 ) tabiki üzerine de testi koydum. işten gelince gel sana hediye aldım dedim ve onu yatak odasında yatağa oturttum. aç bakalım dedim, açtı önce külot geldi aaaa ne güzel şeymiş dedi sonra içinde birşey daha var dedim karıştırdı test geldi.... bu dedi öylece kalakaldı. gerçekten miiiiii dedi inanamadı canım yaaaa şoka girdi...birbirimize ağlayarak sarıldık.:nazar:

ikimiz de dün uyuyamadık.... canı gönülde diliyorum rabbim sizlere de bu güzel anları yaşatır inşallahhhhhhhhhhh.... senden de duyacağız canım benimmmmm

ınsallah canımmmm ayagını sürü kısssss arkandan geleyım🙂

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah sırayla patır patır dökülün, canım sadece rahat ol inan o zaman geliyormuş, örnek ben 🙂

canım ya degerlerin çok iyi yüksekligi bile var kız ikiz olmasın

ciddi misinnn 🙂 valla değer bilgim yok araştıracağım, 2 hafta sonra doktora giderim bakalım. varsın olsun kız razıyım, inşallah sağlıklı olsun daaaa

mrs cici annem nasilsin bakalim iyimisin

canımmmm iyiyim çok şükür bugün ayaklarım üstüne basabiliyorum artık 🙂 sen nasılsın

Geri