canım günün nekadar geçtimerhaba canlarım nasılsınız
kan testi sonucumu aldım, sonuç 755 diyor, nasıl bilenler cevaplayabilir mi?
canım günün nekadar geçtimerhaba canlarım nasılsınız
kan testi sonucumu aldım, sonuç 755 diyor, nasıl bilenler cevaplayabilir mi?
Mrs.m tatlımmmmmm tebriklerrrrrr ne güzel haber verdin bize..hiç sorunsuz mutlulukla güzellikle kolaylıkla sonuna kadar erer inşallah..canım tebrik ederim seni..
çoookkk teşekkür ederim darısı sana inşallahhh aminnMRS.M TEBRİK EDERİMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
ALLAHIM HAYIRLISIYLA YARIN HABERLERİNİ İLETMEYİ NASİP ETSİN DUALARIM SENİNLE:esra:
HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLLAH....
AYYYYYYYYYY,ÇOK MUTLU OLDUM YA...
:salıncak:
Canım benim öyle sevindim ki, Allahım ne diyeceğimi bilemiyorum, uzun zamandır aynı yoldayız birlikte, böyle yakından birilerinin hamile kalması benide umutlandırıyor...
Allahım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder canım benim...
desenimmmmm şimdi yazını okuyunca ben de gözyaşlarına boğuldum, 2 gündür mutluluk gözyaşlarım dinmiyor çok şükürrrrrr, allahım inşallah sana da nasip etsin birtanem. çok teşekkürlerrrrrr dualarım sizlerle hatta dün hemen size de dua ettim.mrs. m canııım , kuzummmm , nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamammmm
ağlıyorum sevinçtennnn
akşam siteye giremedim ama hep aklımdaydın bu kız gelmedi bu gün ne yaptı ne oldu?
rabbim tamamına erdirsin kuzummmm
ya o kadar sevindim ki , kendim olsam bu kadar sevinirim sankiii
dua et bana da nasip etsin rabbimmmmm
tekrar tebrik ediyorumm canımmmmmm
merhaba ben 3. günde yatım bence geçmesini bekle.Günaydınlar,Hayırlı cumalar herkese.Kızlar bu sabah test yaptım negatif 🙁 günüm yarın geçmesinimi beklesem acaba mrs hamileymiş akşam okudum çok sevindim o ne gün yaptı testi acaba?
günaydın kızlar, nasılsınız?
ben bu hafta inaılmaz yoğundum ve pek giremedim nete.
mrs.m cim tebrik ederim. görünce öyle sevindim ki gözyaşlarım bu defa mutluluktan döküldü.
benim de yaklaşık 2 yıllık hasretim son bulacak mı acaba🙁
hayırlı cumalar herkese
canım sonuc guzel bence deger yuksek normal yanııı allahım saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallah
tatlım benim günüm 6 sıydı ben dün test yaptım ve çıktı dün geçmesinin 3. günüydücanım günün nekadar geçti
ınsallah canımmmm ayagını sürü kısssss arkandan geleyım🙂aminnnnnnnnnn canım çok sağol, darısı sanaaaaaaa inşallah allahın izniyle.
Tatlım benim günüm 6 sıydı ben dün test yaptım ve çıktı dün geçmesinin 3. Günüydü
canım ya degerlerin çok iyi yüksekligi bile var kız ikiz olmasınaminnnnnnnnnn canım çok sağol, darısı sanaaaaaaa inşallah allahın izniyle.
tatlım benim günüm 6 sıydı ben dün test yaptım ve çıktı dün geçmesinin 3. günüydü
mrs.m canım esıne nasıl soyledın tepkısı nasıldı?????

bide ikiz oluyormus ne süper olurrcanım ya degerlerin çok iyi yüksekligi bile var kız ikiz olmasın
ınsallah canımmmm ayagını sürü kısssss arkandan geleyım🙂
canım ya degerlerin çok iyi yüksekligi bile var kız ikiz olmasın
mrs cici annem nasilsin bakalim iyimisin