GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.461 şura' Alıntı: canım ben buradayımda ağır yazıyom oyüzden Genişletmek için tıkla ... olsun gülüm beklerim ben sonucta yaziyonya bacim benim
şura' Alıntı: canım ben buradayımda ağır yazıyom oyüzden Genişletmek için tıkla ... olsun gülüm beklerim ben sonucta yaziyonya bacim benim
*ŞURA* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.462 gülyüzlüm bitanem allah inşallah bizede verir senin neden olmuyo doktora gittinmi melegim
*ŞURA* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.463 gülyüzlü' Alıntı: oh oh bacim daim olsun hep keyifleirmiz yüksek olsun ins.senin nezamandir olmuyor 2 ci beben cnm Genişletmek için tıkla ... canım 6 yıldır olmuyo
gülyüzlü' Alıntı: oh oh bacim daim olsun hep keyifleirmiz yüksek olsun ins.senin nezamandir olmuyor 2 ci beben cnm Genişletmek için tıkla ... canım 6 yıldır olmuyo
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.464 şura' Alıntı: gülyüzlüm bitanem allah inşallah bizede verir senin neden olmuyo doktora gittinmi melegim Genişletmek için tıkla ... gittim bebeim 3 ay icinde olmazsa gel yine dedi yumurta güclendirici ilac vericekmis bakalim 2 ay oldu bu ayda hamile kalirsam gitmeme gerek kalmiycak ins kalirim ya .(( sen gittinmi cnm
şura' Alıntı: gülyüzlüm bitanem allah inşallah bizede verir senin neden olmuyo doktora gittinmi melegim Genişletmek için tıkla ... gittim bebeim 3 ay icinde olmazsa gel yine dedi yumurta güclendirici ilac vericekmis bakalim 2 ay oldu bu ayda hamile kalirsam gitmeme gerek kalmiycak ins kalirim ya .(( sen gittinmi cnm
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.465 şura' Alıntı: canım 6 yıldır olmuyo Genişletmek için tıkla ... sana baya olmus bebeim ya doktor nediyor sana 🙁
şura' Alıntı: canım 6 yıldır olmuyo Genişletmek için tıkla ... sana baya olmus bebeim ya doktor nediyor sana 🙁
*ŞURA* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.466 aslında 2 yıl önce oldu 2.5 aylık üzerimde öldü kürtajda bende parça kaldı 3 üncü bebegimde çok küçük düştü ondan sonra olmadı
aslında 2 yıl önce oldu 2.5 aylık üzerimde öldü kürtajda bende parça kaldı 3 üncü bebegimde çok küçük düştü ondan sonra olmadı
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.467 şura' Alıntı: aslında 2 yıl önce oldu 2.5 aylık üzerimde öldü kürtajda bende parça kaldı 3 üncü bebegimde çok küçük düştü ondan sonra olmadı Genişletmek için tıkla ... hayirlisi olsun bitanem ins allah yine verir kucagina almak nasip eder ama unutulmuycak seyler yasamissin yine güclü biriymissin bravo bebeim sana 🙂
şura' Alıntı: aslında 2 yıl önce oldu 2.5 aylık üzerimde öldü kürtajda bende parça kaldı 3 üncü bebegimde çok küçük düştü ondan sonra olmadı Genişletmek için tıkla ... hayirlisi olsun bitanem ins allah yine verir kucagina almak nasip eder ama unutulmuycak seyler yasamissin yine güclü biriymissin bravo bebeim sana 🙂
*ŞURA* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.468 gülyüzlü' Alıntı: sana baya olmus bebeim ya doktor nediyor sana 🙁 Genişletmek için tıkla ... bugün gittim tadavi başladı aynı belli bir sorun yok adetin üçüncü günü çagırdı 2.5 aydır adet görmüyom adet düzensizligivar
gülyüzlü' Alıntı: sana baya olmus bebeim ya doktor nediyor sana 🙁 Genişletmek için tıkla ... bugün gittim tadavi başladı aynı belli bir sorun yok adetin üçüncü günü çagırdı 2.5 aydır adet görmüyom adet düzensizligivar
*ŞURA* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.469 kendinden bahsetsene biraz nerede oturuyon kaç yaşindasın v.s
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #46.470 şura' Alıntı: bugün gittim tadavi başladı aynı belli bir sorun yok adetin üçüncü günü çagırdı 2.5 aydır adet görmüyom adet düzensizligivar Genişletmek için tıkla ... bacim baya olmus adet görmemene nediyor doktor sagdece düzensizlikmi diyor hormondanm oluyor yoksa bebeim baya uzun sürmüs cünkü
şura' Alıntı: bugün gittim tadavi başladı aynı belli bir sorun yok adetin üçüncü günü çagırdı 2.5 aydır adet görmüyom adet düzensizligivar Genişletmek için tıkla ... bacim baya olmus adet görmemene nediyor doktor sagdece düzensizlikmi diyor hormondanm oluyor yoksa bebeim baya uzun sürmüs cünkü