olsun gülüm beklerim ben sonucta yaziyonya bacim benimcanım ben buradayımda ağır yazıyom oyüzden
olsun gülüm beklerim ben sonucta yaziyonya bacim benimcanım ben buradayımda ağır yazıyom oyüzden
canım 6 yıldır olmuyooh oh bacim daim olsun hep keyifleirmiz yüksek olsun ins.senin nezamandir olmuyor 2 ci beben cnm
gittim bebeim 3 ay icinde olmazsa gel yine dedi yumurta güclendirici ilac vericekmis bakalim 2 ay oldu bu ayda hamile kalirsam gitmeme gerek kalmiycak ins kalirim ya .(( sen gittinmi cnmgülyüzlüm bitanem allah inşallah bizede verir senin neden olmuyo doktora gittinmi melegim
sana baya olmus bebeim ya doktor nediyor sana 🙁canım 6 yıldır olmuyo
hayirlisi olsun bitanem ins allah yine verir kucagina almak nasip eder ama unutulmuycak seyler yasamissin yine güclü biriymissin bravo bebeim sana 🙂aslında 2 yıl önce oldu 2.5 aylık üzerimde öldü kürtajda bende parça kaldı 3 üncü bebegimde çok küçük düştü ondan sonra olmadı
bugün gittim tadavi başladı aynı belli bir sorun yok adetin üçüncü günü çagırdı 2.5 aydır adet görmüyom adet düzensizligivarsana baya olmus bebeim ya doktor nediyor sana 🙁
bacim baya olmus adet görmemene nediyor doktor sagdece düzensizlikmi diyor hormondanm oluyor yoksa bebeim baya uzun sürmüs cünkübugün gittim tadavi başladı aynı belli bir sorun yok adetin üçüncü günü çagırdı 2.5 aydır adet görmüyom adet düzensizligivar