canımmmmm aminnnnn inşallah... rabbim en kısa sürede size de göstersin inşallahhhh
oyyyyy Gülüm Benim ne Güzel yaaaaa Boyle birşeye ağlamak tarifi mümkün olmayan BİR mutluluk olmalı Rabbim Tez vakitte bizede nasip Eder inşallah:esra:[/QUOTE]
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn canımm inşallahhh
ALlah'ıımmmmmmmmmm şükürler olsun benden sonra biri daha hamiş kaldı.Allah'ım bu mutluluğu bütün forum arkadaşlarıma da tattır.inşaallah canım yaaaaa:esra:
hımmmm sana göre benim epey yüksek görünüyor... dediğin gibi şimdi daha yükselmiş olabilir. canım ayın 20 sine randevu aldık, erken gitmeyelim de keseyi görelim dedik. inşallah herşey yolunda gider. senin de allah yardımcın olsun.
canımmmm çok teşekkür ederim valla ne yalan söyleyeyim ben de inanamıyorum 🙂 tamamen sürpriz oldu. amin canım inşallahhhh...
allah en kısa zamanda sana da bu duyguları yaşatsın inşallaaaaahhhhh canım.
canımmmm çok teşekkür ederim valla ne yalan söyleyeyim ben de inanamıyorum 🙂 tamamen sürpriz oldu. amin canım inşallahhhh...
allah en kısa zamanda sana da bu duyguları yaşatsın inşallaaaaahhhhh canım.
allahın izniyle elbette nasip olacak canım ama nolur stresi bir kenara bırak... bak stres benim 10 ayıma sebep oldu. kafanı rahatlat, gün hesaplama... hayırlısı neyse o olsun de yeter canım.
Valla çalışmalar iyide bişi canımı sıkıyo, şu ovulasyon testleri hiç çift çizgi görmüyorum ben, ama daha önce dr nezaretinde yumurta takipleri yapmıştık yani yumurta görmüştük, bu testlermi hatalı ben mi yumurtlamıyorum anlayamadım,
Pre-seed i kulanıyoruz artı bir takım bitkisel karışımlar bakalım ne olacak bilmiyorum valla hayırlısı
Valla çalışmalar iyide bişi canımı sıkıyo, şu ovulasyon testleri hiç çift çizgi görmüyorum ben, ama daha önce dr nezaretinde yumurta takipleri yapmıştık yani yumurta görmüştük, bu testlermi hatalı ben mi yumurtlamıyorum anlayamadım,
Pre-seed i kulanıyoruz artı bir takım bitkisel karışımlar bakalım ne olacak bilmiyorum valla hayırlısı
canım o zaman yumurtlama günlerine ve test yapmaya takılma... reglin biter bitmez diğer regline kadar gün aşırı çalışın. çünkü bazen beklemediğimiz günlerde yumurtlama olabiliyor. inşallah preseedin faydasını görürsün canımmm. dediğim gibi kafanı rahatlat... gün sayma yumurtlama günü takip etme, hayırlıysa gelir de canım. inan sadece rahatlayınca geliyormuş, bizzat denedim. inşallah bu ay meleğin gelir. bir de her gün 2-3 adet kuru incir ye. ben bu ay öyle yapmıştım.