şu an sevinç gözyaşlarıma engel olamıyorum....
Allahım hayırlısıyla meleğini kucağına almak nasip etsin..
çok duygusal bizede nasip olur inşallah![]()
amin canım inşallaaaahhh rabbim herkese nasip etsin.ALlah'ıımmmmmmmmmm şükürler olsun benden sonra biri daha hamiş kaldı.Allah'ım bu mutluluğu bütün forum arkadaşlarıma da tattır.inşaallah canım yaaaaa:esra:
mrs.m canım benim SAT 24 şubat.2 nisanda bhcg 105 çıkmıştı.geç döllenmiş benim.yani seninki gayet iyi.yarın 1560 olur.pazartesi gidersen görürsün bebişini inşaallah.haftaya da kalp atışını duyarsın.ben dün gördüm.ben de haftaya kalp atışını duymaya gidecem inşaallah
aaaaaaaaaaaaaaa inanamadımmmm
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr)
canımmmm çok çok çoookkkk sevindim, gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. tebrik ederim hayatım....
canımmmm çok teşekkür ederim valla ne yalan söyleyeyim ben de inanamıyorum 🙂 tamamen sürpriz oldu. amin canım inşallahhhh...
allah en kısa zamanda sana da bu duyguları yaşatsın inşallaaaaahhhhh canım.
inşallah canım hayırlısı ile bizede nasip olur innşşaallaahhhhhh....
Slm kızlar, mrs.m canımcım taze anne adayımız nasıllar bakalım 🙂
iyi akşamlar hoşgeldin tatlım, çok şükür iyiyim 🙂 biraz halsizlik var.. sen nasılsın canım çalışmalar nasıl gidiyor
Valla çalışmalar iyide bişi canımı sıkıyo, şu ovulasyon testleri hiç çift çizgi görmüyorum ben, ama daha önce dr nezaretinde yumurta takipleri yapmıştık yani yumurta görmüştük, bu testlermi hatalı ben mi yumurtlamıyorum anlayamadım,
Pre-seed i kulanıyoruz artı bir takım bitkisel karışımlar bakalım ne olacak bilmiyorum valla hayırlısı