duygum nasılsın cnm senin reglin nezamndı ya bende merakla bekliyom ama olumu olmaz mı bilemiyorum.diğer aylardan farklı bişiler var ama çok bağlanmak istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda.bu ay bende normalde hiç olmayan açık renk kaygan bi akıntı var ilk defa böle akıntım oluyo çok değil ama var bilmiyom senden ne haber cnm
dediğim gibi belirtiler akıntı falan var ama fazla kafa yormak istemiyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun sabah yataktan kalkarken regli olcakmışım gibi bi ağrı mide yanması baş ağrısı kasıklarda ağrı falan ama bunları gebeliğe yormak istemiyorum bide bu ay ümitli diilim canım hayırlısı olsun canım inşallah sen hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyorum canım
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım ben artık ümitlenmek istemiyorum çünkü hayal kırıklığından korkuyorum ondan belirtileri es geçiyorum bu düşünceyle fazla uğraşmıyorum herşeyi oluruna bıraktım çünkü fazla kafaya takmakta iyi diil psikolajikman insan çok kötü oluyo bakalım hayırlısı olsun
birmur.....................9-10 temmuz(senden haber bekliyoruz canım ya nerdesinn?) oriflamegamzeli...........10 temmuz nur85..........................11 temmuz duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi..............13-15 temmuz yağmurun annesi..........18 temmuz mavim.....................19 temmuz ecem09....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz Selzeh......................31 temmuz hazal3.......................3 agustos Fatosss................. 8-10 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...