inşallah canım.
bende başıma gelen traji-komik 1 hadiseyi anlatayım.görümcemler bizdeydi,1 ay kaldılar bende.çocuğu bana bırakıp gidiyordu.buraya kadar normal.konu komşu evlatlık aldığımı sanmışlar.dedikodu almış yürümüş.önce moralim çok bozuldu ama şimdi gülüyorum.evlatlıkta alabilirim bu kimseyi ilgilendirmez.şu insanlar yok mu?
doktorun önermediyse yapma bebeim bu ayda bekle bu ayda bisey olmazsa bidahaki aya düsünüp karar verip yaptirirsin bence senin iyi olmana sevindim cnm bende 2 gün oldu regl olali artik hic takmiyorum inanki kendi haline biraktim bugünde doktora gittim cuma günü yine gidecem adetin bitince gel dedi bakalim hayirlisi 🙂
Evet öyle yapayım en iyisi.Ya bu ay dr.a gitmedim 2 aydır yumurta takibi yapıyordu.Arayıp söylesemmi acaba ayıp olmuşmudur.Ctesi gitmem lazımdı.Çokta yoğundum.Bir dahaki ay gidicem kızarmı acaba yaa 🙁 Birde geçmiş sayfalarda kızlardan biri dualar paylaşmış 110 adet besmele yazın öğlen saati falan diyordu benim öğlen saati burda onu yazmam çok zor acaba diyorum bilgisayada yazsam üzerimde taşısam olmazmı?
Evet öyle yapayım en iyisi.Ya bu ay dr.a gitmedim 2 aydır yumurta takibi yapıyordu.Arayıp söylesemmi acaba ayıp olmuşmudur.Ctesi gitmem lazımdı.Çokta yoğundum.Bir dahaki ay gidicem kızarmı acaba yaa 🙁 Birde geçmiş sayfalarda kızlardan biri dualar paylaşmış 110 adet besmele yazın öğlen saati falan diyordu benim öğlen saati burda onu yazmam çok zor acaba diyorum bilgisayada yazsam üzerimde taşısam olmazmı?
inşallah canım.
bende başıma gelen traji-komik 1 hadiseyi anlatayım.görümcemler bizdeydi,1 ay kaldılar bende.çocuğu bana bırakıp gidiyordu.buraya kadar normal.konu komşu evlatlık aldığımı sanmışlar.dedikodu almış yürümüş.önce moralim çok bozuldu ama şimdi gülüyorum.evlatlıkta alabilirim bu kimseyi ilgilendirmez.şu insanlar yok mu?
Guzelim af edersin o kadar geri kafali insanlar varki bazen onlarin adina cok uzuluyorum.. her zaman dedikodu yapacak bir konulari hazir oluyor milletin.. Hem alirsin almazsin kime ne acaba? Evlatlik almakta bir insanin kalbinin guzelligini gosterir.. sonucta o cocugun bir anne babaya, evladi olmayan birininde evlad sevgisine ihtiyaci vardir.. Allahim herkese hayirli evladlar nasip etsin..