şehnazım nerelerde acaba ? ? ? ? ?
milletin agzi torba deilki büzesin bu millet deilmi adami strese sokan salak insanalr cok ya 🙂inşallah canım.
bende başıma gelen traji-komik 1 hadiseyi anlatayım.görümcemler bizdeydi,1 ay kaldılar bende.çocuğu bana bırakıp gidiyordu.buraya kadar normal.konu komşu evlatlık aldığımı sanmışlar.dedikodu almış yürümüş.önce moralim çok bozuldu ama şimdi gülüyorum.evlatlıkta alabilirim bu kimseyi ilgilendirmez.şu insanlar yok mu?
desen cnm naber bisey sorcam dün cok yazdik görmedin galiba yada bilmem isin vardi galiba nasilsin iyimisin ?🙂şehnazım nerelerde acaba ? ? ? ? ?
doktorun önermediyse yapma bebeim bu ayda bekle bu ayda bisey olmazsa bidahaki aya düsünüp karar verip yaptirirsin bence senin iyi olmana sevindim cnm bende 2 gün oldu regl olali artik hic takmiyorum inanki kendi haline biraktim bugünde doktora gittim cuma günü yine gidecem adetin bitince gel dedi bakalim hayirlisi 🙂

haklısın canım.moralimi bozdular durduk yere.milletin agzi torba deilki büzesin bu millet deilmi adami strese sokan salak insanalr cok ya 🙂
😀 deli 😀 bence sor neden ayip olsun cnm sonucta doktorun o seninEvet öyle yapayım en iyisi.Ya bu ay dr.a gitmedim 2 aydır yumurta takibi yapıyordu.Arayıp söylesemmi acaba ayıp olmuşmudur.Ctesi gitmem lazımdı.Çokta yoğundum.Bir dahaki ay gidicem kızarmı acaba yaa 🙁 Birde geçmiş sayfalarda kızlardan biri dualar paylaşmış 110 adet besmele yazın öğlen saati falan diyordu benim öğlen saati burda onu yazmam çok zor acaba diyorum bilgisayada yazsam üzerimde taşısam olmazmı?![]()
haklısın canım.moralimi bozdular durduk yere.
onlarda ona ugrasiyor hic bozma morelini cnm benim aksine gül gec dengesiz insanlar bunlar deilmi adami strese sokup bisey olmasina sebeb olanlarhaklısın canım.moralimi bozdular durduk yere.
Slm fistigim hosgeldin.. nasilsin?
inşallah canım.
bende başıma gelen traji-komik 1 hadiseyi anlatayım.görümcemler bizdeydi,1 ay kaldılar bende.çocuğu bana bırakıp gidiyordu.buraya kadar normal.konu komşu evlatlık aldığımı sanmışlar.dedikodu almış yürümüş.önce moralim çok bozuldu ama şimdi gülüyorum.evlatlıkta alabilirim bu kimseyi ilgilendirmez.şu insanlar yok mu?