Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Takmaaaaa nicin gibi GÜL sadece 🙂)
ilk duyduğumda çok moralim bozuldu ama şimdi gülüyorum canım.buarada nasılsın,iyisindir umarım.
onlarda ona ugrasiyor hic bozma morelini cnm benim aksine gül gec dengesiz insanlar bunlar deilmi adami strese sokup bisey olmasina sebeb olanlar
vallaha sonuna kadar haklısın.gülüp geçmek en güzeli.onlarda zaten moralimi bozmak için uğraşıyorlar,takmadığımı görünce onların morali bozulacak.

cnm dedim ya azda onlarin moreli bozulsun bende idare eder artik hic bebek konusunu bile duymak istemiyorum nezaman kafama taksam olmuyor artik takmiycam cnm

Hoş buldum, iyiyim sen nasılsın canım...

Ben iyiyim canim yuvarlanip gidiyorum.. 3 kilo verdim kizlar 🙂 cok mutlutum ama daha vermem gereken bi 10 kilo var 🙁

Guzelim af edersin o kadar geri kafali insanlar varki bazen onlarin adina cok uzuluyorum.. her zaman dedikodu yapacak bir konulari hazir oluyor milletin.. Hem alirsin almazsin kime ne acaba? Evlatlik almakta bir insanin kalbinin guzelligini gosterir.. sonucta o cocugun bir anne babaya, evladi olmayan birininde evlad sevgisine ihtiyaci vardir.. Allahim herkese hayirli evladlar nasip etsin..[/QUOTE]
doğru düşünemedikleri için üzülüyorum.hayırlısı.buara çocuk noktasında okadar çok sıkıntı yaşadım ki hem dışardan hem içerden.imtihan.Allah'ın takdirine karıştılarının farkında değiller.asıl en üzücü olan bu.
çocuğum olduğu zaman neler denilecek çok merak ediyorum.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.

cnm dedim ya azda onlarin moreli bozulsun bende idare eder artik hic bebek konusunu bile duymak istemiyorum nezaman kafama taksam olmuyor artik takmiycam cnm
geçen gün çok ilginç 1şey öğrendim.
strese girdiğin zaman vücuttaki mikroorganizmalar çoğalırmış.hbütün hastalıkların şifa bulması için stresten uzak durulması gerektiği söylenirya nedeni bu galiba.