hg canım nasılsınmerhabaaaa nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor?
yok canım yawww bu ayı beklıyorum ınsallah ıcıne mı dogdu yoksammmmmbende idare eder cnm 2 gün oldu regl oldumm ümitlerimi yitirmedim ama yinede artik hic umursamiyorum takmiyorum inanki bu ayda böyle umursamiycam bakalim ne olcak senin durumlar nasil sen hamisdin demi cnm yanlis hatirlamiyorsam
selam canımmmm bız ıyıyız sen nasılsın?ne zaman gıdeceksın doktora?merhabaaaa nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor?
iyiz canım,asıl haberler sende.sen nsılsın.bebişin ne alemde.
MRB hg cici anne iyi senin nasil gidiyor
hg canım nasılsın
kime dediysem hamile kaldi anacim icimemi doguyor ne oluyor anlamadim 😀yok canım yawww bu ayı beklıyorum ınsallah ıcıne mı dogdu yoksammmmm
hamıle degılım malesef yenı ay yenı umutlarr.........
ınsallah tatlım yawwwwwwwww bak olursa hemen sana haber vercemmmmmkime dediysem hamile kaldi anacim icimemi doguyor ne oluyor anlamadim 😀
selam canımmmm bız ıyıyız sen nasılsın?ne zaman gıdeceksın doktora?
kna testi yaptırmadın mı?bildiğim kadarıyla kan testinde belli oluyor.dış gebelik olup olmadığı.inşallag öyle 1şey yoktur.kötü şeyler getirme aklına.allaha şükür iyiyim canım, biraz kasık ağrılarım var ama idare ediyorum. şu keseyi bir görsem allahın izniyle işte o zaman içim rahatlayacak... ya allah korusun dış gebelik varsa diye içim içimi yiyor. inşallah herşey yolundadır canım.
hoşbulduk canımmm ben de iyiyim allaha şükür, dinlenmeye çalışıyorum.
hoşbulduk canım iyiyim sağol
stres yokkkkkkkk canım benımmmm ıcını ferah tut emııııı.....yıgenımı uzme bakkkk allahım hayırlı haberler verdırmeyı nasıp etsın ınsallahhhh ankaramın topragında buyuyecek ooooo tamammı!!!!!guclu kuvvetlı olcak aaaaaaaa erkek olcak varyaa ıcıme dogduuuucanım ben de iyiyim çok şükür, biraz kasık ağrısı var ve yanlarım da ağrıyor. 20 sine randevu aldık, o zaman 6 haftalık olacak kese de görünür sanırım. ama endişeliyim inşallah normal bir gebeliktir ve herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?