oncelikle hosgeldin sitemize.canim ben de amerikada yasiyorum.o testler bile bazen reglden once sonucu gostermiyor.cunku gec dollenme diye birsey var.bence enguzeli reglin birkacgun gecmesi.bulantiya gelince genellikle regl donemi gectikten sonra basliyor ama bellide olmuyor tabi.eger hamilelik planliyorsan insallah hamilesindir canim.Merhaba!
Esasında hayatımda ilk kez hamilelik ve hamile kadınların hisleriyle ilgili bişeyler okudum.Hayatımın hiç bir bölümünde kendimi anne olarak hayal etmedim hala da edemiyorum ama nedense son bir haftadır içimde tuhaf hisler var.Sanki 'hamilesin'diyor bana!Her akşam iki bira patlatmaya bayılırdım hatta en büyük zevkimdi ama bir haftadır 'acaba hamile miyim' diye onu da yapamıyourm 🙁 İşte sizleri de içimi yiyen bu kurt sebeple tanıma fırsatı yakaladım.Görüyorum ki hepiniz anne olmak için can atıyorsunuz ;Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısından evlat nasip etsin!
Reglime 5 gün kaldı.Kafam karma karışık,daha önce bırak hamile miyim diye şüphe etmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim.Şimdi ise sizlerden okuduğum şeylerin de etkisi midir nedir bilemiyorum her ayrıntım dikkatimi çeker oldu.Mesela;
Avuçlarımın içi sıcacık,kasıklarımda regl olacakmışım gibi bir sızı oluyor ki;normalde reglimden bir gün önce olur bu artı reglime yakın karnım iyice şişer ancak bu ay o da yok ve göğüşlerimin normalden çok daha büyük olduğunu gözlüyorum.Ama öyle bulantım falan yok!
Bir süredir Amerikada'yım dayanamayıp test de aldım burdaki testler reglin gecikmesine gerek kalmadan yapılabiliyormuş;regile 4-3-2-1 gün kala olası % lere göre yapılması önerilir diyor.Ben de sağlam olsun bekleyeyim dedim.Çünkü negatif çıkarsa ilk işim bira açmak olur ama ya test yanlışsa sonradan bunun pişmanlığını yaşamak istemiyorum.
Yaaa kusura bakmayın ne çok konuştum ben 😕 Siz ne dersiniz hamile miyimdir ki?
tamam canım hayırlı akşamlar sanada bizi merakta bırakma senden güzel haberler bekliyorum hadi hayırlısı bakalım
slm canım burdayım..hep takip ediyorum sizleri evet sende yoksun ama gelip kaçıyosun benim gibi canımanaaa zuzuuuda burdaymışş... anaaaa 😀 nerelerdesiinn melekk... uzun zaman oldu gorusmeyelii... nerelerdesinn... welcomee welcomeeee.....
😀 :amigo:
çok teşekkür ederim zuzucum . amin canım inşallah . darısı enkısa zamanda sizlerinde başına inşallah . dualarımdasınız canım
buarada sen nerelerdesin bakıym . ateş ölçmüyosun artık sanırım . tablonu eklemiyosun . umarım enkısa zamnda gelir meleğin canım
teşekkür ederim tatlım...allajhzuzu senide ekledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?