Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba!
Esasında hayatımda ilk kez hamilelik ve hamile kadınların hisleriyle ilgili bişeyler okudum.Hayatımın hiç bir bölümünde kendimi anne olarak hayal etmedim hala da edemiyorum ama nedense son bir haftadır içimde tuhaf hisler var.Sanki 'hamilesin'diyor bana!Her akşam iki bira patlatmaya bayılırdım hatta en büyük zevkimdi ama bir haftadır 'acaba hamile miyim' diye onu da yapamıyourm 🙁 İşte sizleri de içimi yiyen bu kurt sebeple tanıma fırsatı yakaladım.Görüyorum ki hepiniz anne olmak için can atıyorsunuz ;Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısından evlat nasip etsin!
Reglime 5 gün kaldı.Kafam karma karışık,daha önce bırak hamile miyim diye şüphe etmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim.Şimdi ise sizlerden okuduğum şeylerin de etkisi midir nedir bilemiyorum her ayrıntım dikkatimi çeker oldu.Mesela;
Avuçlarımın içi sıcacık,kasıklarımda regl olacakmışım gibi bir sızı oluyor ki;normalde reglimden bir gün önce olur bu artı reglime yakın karnım iyice şişer ancak bu ay o da yok ve göğüşlerimin normalden çok daha büyük olduğunu gözlüyorum.Ama öyle bulantım falan yok!
Bir süredir Amerikada'yım dayanamayıp test de aldım burdaki testler reglin gecikmesine gerek kalmadan yapılabiliyormuş;regile 4-3-2-1 gün kala olası % lere göre yapılması önerilir diyor.Ben de sağlam olsun bekleyeyim dedim.Çünkü negatif çıkarsa ilk işim bira açmak olur ama ya test yanlışsa sonradan bunun pişmanlığını yaşamak istemiyorum.
Yaaa kusura bakmayın ne çok konuştum ben 😕 Siz ne dersiniz hamile miyimdir ki?

Merhaba!
Esasında hayatımda ilk kez hamilelik ve hamile kadınların hisleriyle ilgili bişeyler okudum.Hayatımın hiç bir bölümünde kendimi anne olarak hayal etmedim hala da edemiyorum ama nedense son bir haftadır içimde tuhaf hisler var.Sanki 'hamilesin'diyor bana!Her akşam iki bira patlatmaya bayılırdım hatta en büyük zevkimdi ama bir haftadır 'acaba hamile miyim' diye onu da yapamıyourm 🙁 İşte sizleri de içimi yiyen bu kurt sebeple tanıma fırsatı yakaladım.Görüyorum ki hepiniz anne olmak için can atıyorsunuz ;Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısından evlat nasip etsin!
Reglime 5 gün kaldı.Kafam karma karışık,daha önce bırak hamile miyim diye şüphe etmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim.Şimdi ise sizlerden okuduğum şeylerin de etkisi midir nedir bilemiyorum her ayrıntım dikkatimi çeker oldu.Mesela;
Avuçlarımın içi sıcacık,kasıklarımda regl olacakmışım gibi bir sızı oluyor ki;normalde reglimden bir gün önce olur bu artı reglime yakın karnım iyice şişer ancak bu ay o da yok ve göğüşlerimin normalden çok daha büyük olduğunu gözlüyorum.Ama öyle bulantım falan yok!
Bir süredir Amerikada'yım dayanamayıp test de aldım burdaki testler reglin gecikmesine gerek kalmadan yapılabiliyormuş;regile 4-3-2-1 gün kala olası % lere göre yapılması önerilir diyor.Ben de sağlam olsun bekleyeyim dedim.Çünkü negatif çıkarsa ilk işim bira açmak olur ama ya test yanlışsa sonradan bunun pişmanlığını yaşamak istemiyorum.
Yaaa kusura bakmayın ne çok konuştum ben 😕 Siz ne dersiniz hamile miyimdir ki?
oncelikle hosgeldin sitemize.canim ben de amerikada yasiyorum.o testler bile bazen reglden once sonucu gostermiyor.cunku gec dollenme diye birsey var.bence enguzeli reglin birkacgun gecmesi.bulantiya gelince genellikle regl donemi gectikten sonra basliyor ama bellide olmuyor tabi.eger hamilelik planliyorsan insallah hamilesindir canim.

Ben ne istediğimi biliyor muyum sanki!🙂 Bir yanım olursa değşik bir süpriz olur diyor,öte yanım 'sen manyak mısın çocuk senin neyine' diyor 😕

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

birmur...........................9-10 temmuz(senden haber bekliyoruz canım ya nerdesinn?)
oriflamegamzeli...........10 temmuz
nur85..........................11 temmuz
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yağmurun annesi........18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
hazal3......................3 agustos

Fatosss....................8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim zuzucum . amin canım inşallah . darısı enkısa zamanda sizlerinde başına inşallah . dualarımdasınız canım
buarada sen nerelerdesin bakıym . ateş ölçmüyosun artık sanırım . tablonu eklemiyosun . umarım enkısa zamnda gelir meleğin canım

canım gerçekten çok sevindim bana fatoş müjdeyi verdi🙂 2. çizgiyi gördü diye şimdi tek dileğimiz sağlıklı bi şekilde kucağına alman. ateş ölçmeye başlayacam..bende bu arada doktora gittim problem yok sadece erken yumurtlayabilirmisim yani 13.gün değilde 9. 10. gün kaçırmamaya dikkat edeceğim.. zaten zırt diye çocuk olmaz diye bide fırça attı bana 1 sene geçsin eğer olmassa kocandandanda testler isteriz problem varsa tedavi ederiz dedi hayırlısı bakalım artık.:grouphug:

Geri