canım benim nasıl olsun yumurtlamaya başlıcam artık onu bekliyom zaten yerimde hazır netin başına otura otura koltuk çöktü iyice tavuk holluğu gibi oldu....tam kuluçkaya yatmak için ideal bir yerim var artık (ayyyy sıyırıyorum iyice yaaaaa)
yok canımda bu sefer yatmaya calıstım bıraz ve sureklı aynı pozısyonda denedık normalde bızımkı pek hoslanmaz ondan ama bebıs olsun dıyeee.....saymadık kısss valla ocaktakı düsügü saymazsak evet 6 ay olcak
canım benim nasıl olsun yumurtlamaya başlıcam artık onu bekliyom zaten yerimde hazır netin başına otura otura koltuk çöktü iyice tavuk holluğu gibi oldu....tam kuluçkaya yatmak için ideal bir yerim var artık (ayyyy sıyırıyorum iyice yaaaaa)
teşekkür ederim İZGİL85 çok iyiyim.sen nasılsın.3 yıllık evliyim.memleetimden çooooook uzaklarda kıbrısta yaşıyorum.eşimin işi dolayısıyla.eşim asker.ev hanımıyım burada zamanımın hemen dolmasını istiyorum.biran öce türkiyeye dönmek için
bu ay bekleyeceğim kasmıycam kendimi gün hesaplamayacağım filmdi preseed ti şuan düşünmek istemiyorum açıkcası.Eşimde keçiboynuzu kaynatıp içiyor birde ceviz yiyor ama dediğim gibi benimki sadece stres başka birşey değil 🙁