nasılsın canım? kuzum nasıl? gectı dımı bulantılarrrrr nekadarlık oldu sımdı?ıyıyım canım sen nasılsın
nasılsın bakalım🙂
nasılsın canım? kuzum nasıl? gectı dımı bulantılarrrrr nekadarlık oldu sımdı?ıyıyım canım sen nasılsın
nasılsın bakalım🙂
canım benim nasıl olsun yumurtlamaya başlıcam artık onu bekliyomıyıyım canım sen nasılsın

canım benim inşallah gelir bu ay meleğin inşallah iyice yerleşir bu defa inşallah bir sorun yaşamazsınyok canımda bu sefer yatmaya calıstım bıraz ve sureklı aynı pozısyonda denedık normalde bızımkı pek hoslanmaz ondan ama bebıs olsun dıyeee.....saymadık kısss valla ocaktakı düsügü saymazsak evet 6 ay olcak
hayırrrrrrrrrrr okadar komıksınkı yazılarını okudukca keyıf alıyorum hosuma gıdıyo hepsıde yerınde sozler ve anlamlı kkomıkkkkkcanım benim nasıl olsun yumurtlamaya başlıcam artık onu bekliyom
zaten yerimde hazır netin başına otura otura koltuk çöktü iyice tavuk holluğu gibi oldu....tam kuluçkaya yatmak için ideal bir yerim var artık (ayyyy sıyırıyorum iyice yaaaaa)
ınsanın moralı tavan yapıyo kıssssssssınsallah canım umutluyum bu aydan ama hayırlısı bakalım az kaldı zaten haftaya gunum...canım benim inşallah gelir bu ay meleğin inşallah iyice yerleşir bu defa inşallah bir sorun yaşamazsın
evet canım benim zaten hepimizin en büyük engeli stres zaten inşallah bu ay kavuşursun meleğinebu ay bekleyeceğim kasmıycam kendimi gün hesaplamayacağım filmdi preseed ti şuan düşünmek istemiyorum açıkcası.Eşimde keçiboynuzu kaynatıp içiyor birde ceviz yiyor ama dediğim gibi benimki sadece stres başka birşey değil 🙁
nasılsın canım? kuzum nasıl? gectı dımı bulantılarrrrr nekadarlık oldu sımdı?
canım benim nasıl olsun yumurtlamaya başlıcam artık onu bekliyom
zaten yerimde hazır netin başına otura otura koltuk çöktü iyice tavuk holluğu gibi oldu....tam kuluçkaya yatmak için ideal bir yerim var artık (ayyyy sıyırıyorum iyice yaaaaa)