oooyyyy canım benim bende memnun oldum kuşuuuummmvalla insanın her duyduğunu yapası geliyor bir umut diye.inşallah allahım daha fazla aratmaz.bunları yiyip içtiğimizle kalırız.canım ben çıkıyorum.eşim bugün nöbetçide benimde ev temizleme günüm.tanıştığimıza çok memnun oldum.kocamannnnnnn öpüyorum
yok çıkamam çünkü kendi işimiz eşimle birlikte çalışıyorum.Bi zorluk yok benim içintamam bacım ne zamandan beri çalışıyorsun sende çıkmayı düşünenlerdenmisin yoksa düşünmeyenlerdenmisin........ sen kimlerdensin bacım
hoşbulduk...Hoşgeldin tatlımmm
canım benim teşekkür ederim...valla bende yeniyim benden sana kocaman selamlarrrrrrrrrr.
heeeeee bacım herkes saatleri kursunEvt onu bende duydum sabahları sperm kalitesi hat safhada oluyormuş 🙂 bizde sabahları deniycez bu ay.kızlar hadi bakalım göreyim sizi hep birlikte koğuşşş kalk diyoruz tamammı 🙂🙂🙂
hıııımmmmm ne güzel bacım yaaaaaa Allah işinizi daim etsin Allah bol bol helal kazanç versin Allah ömür boyu mutluluk huzur içinde sevdikleriniz ve çocuklarınızla beraber kazancınızı harcamayı nasip etsin kazancınız bol bereketli olsun gülüm benimyok çıkamam çünkü kendi işimiz eşimle birlikte çalışıyorum.Bi zorluk yok benim için
ALLAH razı olsun kardeşim cümlemizin inşallah...hıııımmmmm ne güzel bacım yaaaaaa Allah işinizi daim etsin Allah bol bol helal kazanç versin Allah ömür boyu mutluluk huzur içinde sevdikleriniz ve çocuklarınızla beraber kazancınızı harcamayı nasip etsin kazancınız bol bereketli olsun gülüm benim
inşallah bacım inşalllaaaaaaahhhhhhhALLAH razı olsun kardeşim cümlemizin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?