geldım kızlar tekrar cıkmak zorunda kaldım patron geldııııı eneyaptınız bakalım gorusmeyelı🙂)
hoşgeldin bacıııııııımmm kuzuuuuummmmmgeldım kızlar tekrar cıkmak zorunda kaldım patron geldııııı eneyaptınız bakalım gorusmeyelı🙂)
heeeeee bacım bende tam senin gibi düşünüyordum demekki yazan yokmuş eeeeeeeee bizim küçük köpekcik nasıl
hangısı kıssssssssss?sabah kalkma konusu mu?hoşgeldin bacıııııııımmm kuzuuuuummmmm
kampanya başlattık o bölümde burdaydın dimi sahiiiiiii evet evet burdaydıııınnn
geldım kızlar tekrar cıkmak zorunda kaldım patron geldııııı eneyaptınız bakalım gorusmeyelı🙂)
bilmiyorum ya şuanda hiç bişey yoktamam canım desenciğim ekler şimdi seni ayyyyyyy seninde az kalmış hadi hayırlısı varmı belirti tarzında bişicikler
ooohhh ooohhh maşallah maşallah ekmek elden su gölden içimden köpek olmak geldi deeeeeeeeeeerrrrrrrrmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimnasil olsun, yiyiyor, iciyor, geziyor, uyuyor... pa$a gibi hayati var Hayvanin😀
heeeee bacım o konu arkadaşım ilk ayında hamile kaldı şimdide bana sabah kalk diyor eşimde okumuş bir yerde benim niyetim var bakalımhangısı kıssssssssss?sabah kalkma konusu mu?
afiyet bal şeker olsun gülüm yediklerin şifa olsun inşallahkızlar ben çıkıyorum yemeğe gidicem öğleden sonra fırsat bulursam girerim yine.Kocaman öpüyorum hepinizi![]()
olsun canım benim hayırlısı olsun zaten takılma belirtilere falanbilmiyorum ya şuanda hiç bişey yok
hadi hayırlısı...ooohhh ooohhh maşallah maşallah ekmek elden su gölden içimden köpek olmak geldi deeeeeeeeeeerrrrrrrrmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
heeeee bacım o konu arkadaşım ilk ayında hamile kaldı şimdide bana sabah kalk diyor eşimde okumuş bir yerde benim niyetim var bakalım