T tatlı cadım Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.231 geldım kızlar tekrar cıkmak zorunda kaldım patron geldııııı eneyaptınız bakalım gorusmeyelı🙂)
izgil85 Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.232 tatlı cadım' Alıntı: geldım kızlar tekrar cıkmak zorunda kaldım patron geldııııı eneyaptınız bakalım gorusmeyelı🙂) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin bacıııııııımmm kuzuuuuummmmm kampanya başlattık o bölümde burdaydın dimi sahiiiiiii evet evet burdaydıııınnn
tatlı cadım' Alıntı: geldım kızlar tekrar cıkmak zorunda kaldım patron geldııııı eneyaptınız bakalım gorusmeyelı🙂) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin bacıııııııımmm kuzuuuuummmmm kampanya başlattık o bölümde burdaydın dimi sahiiiiiii evet evet burdaydıııınnn
eminegelin Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.233 izgil85' Alıntı: heeeeee bacım bende tam senin gibi düşünüyordum demekki yazan yokmuş eeeeeeeee bizim küçük köpekcik nasıl Genişletmek için tıkla ... nasil olsun, yiyiyor, iciyor, geziyor, uyuyor... pa$a gibi hayati var Hayvanin😀
izgil85' Alıntı: heeeeee bacım bende tam senin gibi düşünüyordum demekki yazan yokmuş eeeeeeeee bizim küçük köpekcik nasıl Genişletmek için tıkla ... nasil olsun, yiyiyor, iciyor, geziyor, uyuyor... pa$a gibi hayati var Hayvanin😀
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.234 izgil85' Alıntı: hoşgeldin bacıııııııımmm kuzuuuuummmmm kampanya başlattık o bölümde burdaydın dimi sahiiiiiii evet evet burdaydıııınnn Genişletmek için tıkla ... hangısı kıssssssssss?sabah kalkma konusu mu?
izgil85' Alıntı: hoşgeldin bacıııııııımmm kuzuuuuummmmm kampanya başlattık o bölümde burdaydın dimi sahiiiiiii evet evet burdaydıııınnn Genişletmek için tıkla ... hangısı kıssssssssss?sabah kalkma konusu mu?
eminegelin Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.235 tatlı cadım' Alıntı: geldım kızlar tekrar cıkmak zorunda kaldım patron geldııııı eneyaptınız bakalım gorusmeyelı🙂) Genişletmek için tıkla ... he he ayni durumdayiz.... patronlar bizi bi böyle görse..... benimki iyibi fircalar 🙂
tatlı cadım' Alıntı: geldım kızlar tekrar cıkmak zorunda kaldım patron geldııııı eneyaptınız bakalım gorusmeyelı🙂) Genişletmek için tıkla ... he he ayni durumdayiz.... patronlar bizi bi böyle görse..... benimki iyibi fircalar 🙂
*AyşegüL* Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.236 kızlar ben çıkıyorum yemeğe gidicem öğleden sonra fırsat bulursam girerim yine.Kocaman öpüyorum hepinizi
kızlar ben çıkıyorum yemeğe gidicem öğleden sonra fırsat bulursam girerim yine.Kocaman öpüyorum hepinizi
N nisa 27 Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.237 izgil85' Alıntı: tamam canım desenciğim ekler şimdi seni ayyyyyyy seninde az kalmış hadi hayırlısı varmı belirti tarzında bişicikler Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ya şuanda hiç bişey yok
izgil85' Alıntı: tamam canım desenciğim ekler şimdi seni ayyyyyyy seninde az kalmış hadi hayırlısı varmı belirti tarzında bişicikler Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ya şuanda hiç bişey yok
izgil85 Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.238 eminegelin' Alıntı: nasil olsun, yiyiyor, iciyor, geziyor, uyuyor... pa$a gibi hayati var Hayvanin😀 Genişletmek için tıkla ... ooohhh ooohhh maşallah maşallah ekmek elden su gölden içimden köpek olmak geldi deeeeeeeeeeerrrrrrrrmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim tatlı cadım' Alıntı: hangısı kıssssssssss?sabah kalkma konusu mu? Genişletmek için tıkla ... heeeee bacım o konu arkadaşım ilk ayında hamile kaldı şimdide bana sabah kalk diyor eşimde okumuş bir yerde benim niyetim var bakalım
eminegelin' Alıntı: nasil olsun, yiyiyor, iciyor, geziyor, uyuyor... pa$a gibi hayati var Hayvanin😀 Genişletmek için tıkla ... ooohhh ooohhh maşallah maşallah ekmek elden su gölden içimden köpek olmak geldi deeeeeeeeeeerrrrrrrrmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim tatlı cadım' Alıntı: hangısı kıssssssssss?sabah kalkma konusu mu? Genişletmek için tıkla ... heeeee bacım o konu arkadaşım ilk ayında hamile kaldı şimdide bana sabah kalk diyor eşimde okumuş bir yerde benim niyetim var bakalım
izgil85 Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.239 tweety8378' Alıntı: kızlar ben çıkıyorum yemeğe gidicem öğleden sonra fırsat bulursam girerim yine.Kocaman öpüyorum hepinizi Genişletmek için tıkla ... afiyet bal şeker olsun gülüm yediklerin şifa olsun inşallah nisa 27' Alıntı: bilmiyorum ya şuanda hiç bişey yok Genişletmek için tıkla ... olsun canım benim hayırlısı olsun zaten takılma belirtilere falan
tweety8378' Alıntı: kızlar ben çıkıyorum yemeğe gidicem öğleden sonra fırsat bulursam girerim yine.Kocaman öpüyorum hepinizi Genişletmek için tıkla ... afiyet bal şeker olsun gülüm yediklerin şifa olsun inşallah nisa 27' Alıntı: bilmiyorum ya şuanda hiç bişey yok Genişletmek için tıkla ... olsun canım benim hayırlısı olsun zaten takılma belirtilere falan
N nisa 27 Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.240 izgil85' Alıntı: ooohhh ooohhh maşallah maşallah ekmek elden su gölden içimden köpek olmak geldi deeeeeeeeeeerrrrrrrrmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim heeeee bacım o konu arkadaşım ilk ayında hamile kaldı şimdide bana sabah kalk diyor eşimde okumuş bir yerde benim niyetim var bakalım Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı...
izgil85' Alıntı: ooohhh ooohhh maşallah maşallah ekmek elden su gölden içimden köpek olmak geldi deeeeeeeeeeerrrrrrrrmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim heeeee bacım o konu arkadaşım ilk ayında hamile kaldı şimdide bana sabah kalk diyor eşimde okumuş bir yerde benim niyetim var bakalım Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı...