T tatlı cadım Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.241 izgil85' Alıntı: ooohhh ooohhh maşallah maşallah ekmek elden su gölden içimden köpek olmak geldi deeeeeeeeeeerrrrrrrrmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim heeeee bacım o konu arkadaşım ilk ayında hamile kaldı şimdide bana sabah kalk diyor eşimde okumuş bir yerde benim niyetim var bakalım Genişletmek için tıkla ... KISSSSSSS gece bızım herıften ıstedım vermedıısabah kalkıp hıc yaklasmaz vallaaaaaaa
izgil85' Alıntı: ooohhh ooohhh maşallah maşallah ekmek elden su gölden içimden köpek olmak geldi deeeeeeeeeeerrrrrrrrmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim heeeee bacım o konu arkadaşım ilk ayında hamile kaldı şimdide bana sabah kalk diyor eşimde okumuş bir yerde benim niyetim var bakalım Genişletmek için tıkla ... KISSSSSSS gece bızım herıften ıstedım vermedıısabah kalkıp hıc yaklasmaz vallaaaaaaa
N nisa 27 Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.242 izgil85' Alıntı: afiyet bal şeker olsun gülüm yediklerin şifa olsun inşallah olsun canım benim hayırlısı olsun zaten takılma belirtilere falan Genişletmek için tıkla ... eger olursada zaten büyük süpriz olucak isteyerek yapmadık çünkü 🙂
izgil85' Alıntı: afiyet bal şeker olsun gülüm yediklerin şifa olsun inşallah olsun canım benim hayırlısı olsun zaten takılma belirtilere falan Genişletmek için tıkla ... eger olursada zaten büyük süpriz olucak isteyerek yapmadık çünkü 🙂
izgil85 Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.243 nisa 27' Alıntı: hadi hayırlısı... Genişletmek için tıkla ... amiiiin canım inşallahhhh nasipolur.....eşim ilk defa bu konuda sessizliğini bozdu onu söyledi vardır bi hikmet
nisa 27' Alıntı: hadi hayırlısı... Genişletmek için tıkla ... amiiiin canım inşallahhhh nasipolur.....eşim ilk defa bu konuda sessizliğini bozdu onu söyledi vardır bi hikmet
eminegelin Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.244 tatlı cadım' Alıntı: KISSSSSSS gece bızım herıften ıstedım vermedıısabah kalkıp hıc yaklasmaz vallaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... erken yatir adami, süt icir, ayran icir... birseyler yap ....halledersin bacim sen, hadi görim seni😀
tatlı cadım' Alıntı: KISSSSSSS gece bızım herıften ıstedım vermedıısabah kalkıp hıc yaklasmaz vallaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... erken yatir adami, süt icir, ayran icir... birseyler yap ....halledersin bacim sen, hadi görim seni😀
izgil85 Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.245 tatlı cadım' Alıntı: KISSSSSSS gece bızım herıften ıstedım vermedıısabah kalkıp hıc yaklasmaz vallaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... kociş demeseydi zaten sabah kalkalım die teklif bile etmezdimde o istedi aaahhhhh aaaahhhh nasip bakalım
tatlı cadım' Alıntı: KISSSSSSS gece bızım herıften ıstedım vermedıısabah kalkıp hıc yaklasmaz vallaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... kociş demeseydi zaten sabah kalkalım die teklif bile etmezdimde o istedi aaahhhhh aaaahhhh nasip bakalım
izgil85 Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.246 eminegelin' Alıntı: erken yatir adami, süt icir, ayran icir... birseyler yap ....halledersin bacim sen, hadi görim seni😀 Genişletmek için tıkla ... heeeee bacım emine haklı akşam yemeğinde bol bol yoğurt falan yedir inan bana 1 saat dursada 2. saaat yatakta bil
eminegelin' Alıntı: erken yatir adami, süt icir, ayran icir... birseyler yap ....halledersin bacim sen, hadi görim seni😀 Genişletmek için tıkla ... heeeee bacım emine haklı akşam yemeğinde bol bol yoğurt falan yedir inan bana 1 saat dursada 2. saaat yatakta bil
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.248 izgil85' Alıntı: herkes nereye gitti yaaaaaa bende gidicem artık Genişletmek için tıkla ... gıtme kısssssssssss atılmısımmm burdayım bennn
izgil85' Alıntı: herkes nereye gitti yaaaaaa bende gidicem artık Genişletmek için tıkla ... gıtme kısssssssssss atılmısımmm burdayım bennn
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.249 eminegelin' Alıntı: erken yatir adami, süt icir, ayran icir... birseyler yap ....halledersin bacim sen, hadi görim seni😀 Genişletmek için tıkla ... evet yaaaaaaaaa dogru soyluyon kıssssssss dur bı deneyım bakayım....
eminegelin' Alıntı: erken yatir adami, süt icir, ayran icir... birseyler yap ....halledersin bacim sen, hadi görim seni😀 Genişletmek için tıkla ... evet yaaaaaaaaa dogru soyluyon kıssssssss dur bı deneyım bakayım....