Canim bilgi icin sagolasin.Bunu duymustum ama uygulamaya cesaret edememistim simdiye kadar.Böyle giderse denemeyi düsünüyorum canim.laracım eğer oğlunun kulağına yalnızca 1 damla soğan suyu damlatırsan kulağındaki ağrılar son bulur...
emin olabilirsin...hiç bir zararı yok....
merhaba canım iiyiz sen nasılsın bakalım....
Iyi canim,gözün aydin kararini vermissin artik.Insallah kolaylikla atlatip sonuclarinda iyi cikar gülüm.
Ben kararimi verdim ama su an cok hastayim,adetimede az kaldi.Insallah o zamana kadar toparlanirimda bir ay ertelenmez ameliyat.
evet canım bende gecen gun konusmustummmm....tabı dua ederım canım hep dualarımdasın zatennnnınsallah hayırlısıyla atlatırsın onu da
kasıklarım agrıyooooooooooefemmmmmmmmmmmmm
kaymağımmmmmmmmm söleeeeeeee
insallah cnm ertelenmez fazla kafaya takma stres yapma bunu daha defalarca diycem meleklerim size vallaha bu ay ben hic umursamiyorum artik haktan hayirlisini isteyip duruyorumIyi canim,gözün aydin kararini vermissin artik.Insallah kolaylikla atlatip sonuclarinda iyi cikar gülüm.
Ben kararimi verdim ama su an cok hastayim,adetimede az kaldi.Insallah o zamana kadar toparlanirimda bir ay ertelenmez ameliyat.
ay seni görmedim nasılsın bitanem bebeğin nasıl hayırlı olsun bitanem allah uzun ömürlü sağlıklı evlat versinherkese merhabaaaaa, nasılsınız arkadaşlar?
inşallah canım inşallah herkes erer mur5adına
ayyy çok geçmiş olsun kıyamam yaa kulak ağrısıda çok zorr
sagolun canlarim benim.Ben orta kulak iltihabindan süphelendim.Dün babasiyla Dr a gittiler,sadece burun damlasi vermis.Ben antibiyotik bekliyordum aslinda.biz burda hepimiz kader ortagiyiz cnm kardesiz hepimiz birbirimize destek olcakki morellerimiz yüksek olsun aileyiz burda .. lara cnm kulak agrisina doktor ilac vermedimi
evet canım işten ayrlıyorummmm moral olarak ıyıyım canım üsüttüm galıba kasıklarıma kramplar gırıyo ıkı gundurrrr onun harıcınde no problem
meraba cici anne hg sen nasilsin ??
evet canım işten ayrlıyorummmm moral olarak ıyıyım canım üsüttüm galıba kasıklarıma kramplar gırıyo ıkı gundurrrr onun harıcınde no problem
oyyy benim taze hamişim seni gördük iyi olmazmiyız hiç nasılsın bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?