Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

laracım eğer oğlunun kulağına yalnızca 1 damla soğan suyu damlatırsan kulağındaki ağrılar son bulur...
emin olabilirsin...hiç bir zararı yok....
Canim bilgi icin sagolasin.Bunu duymustum ama uygulamaya cesaret edememistim simdiye kadar.Böyle giderse denemeyi düsünüyorum canim.

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
pirenses ...................... 12 Nisan
:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
lara...............................15 Nisan
nisa27.............................16 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Iyi canim,gözün aydin kararini vermissin artik.Insallah kolaylikla atlatip sonuclarinda iyi cikar gülüm.
Ben kararimi verdim ama su an cok hastayim,adetimede az kaldi.Insallah o zamana kadar toparlanirimda bir ay ertelenmez ameliyat.

çok saol gülümm sorma ya karar verene kadar cok sıkıldım ama sonuda kara verdim şükür inşllah canım saol inşallah sende iyileşirsin hemencecikde hayırlısıyla olusun ameliyatınıı

evet canım bende gecen gun konusmustummmm....tabı dua ederım canım hep dualarımdasın zatennnnınsallah hayırlısıyla atlatırsın onu da

canımm benimm sen nasılsın bitanem işi bıraktınmı geçti diymi sıkıntıların inş aklıma geldikçe hepinize dua ediyomm balımmm

Iyi canim,gözün aydin kararini vermissin artik.Insallah kolaylikla atlatip sonuclarinda iyi cikar gülüm.
Ben kararimi verdim ama su an cok hastayim,adetimede az kaldi.Insallah o zamana kadar toparlanirimda bir ay ertelenmez ameliyat.
insallah cnm ertelenmez fazla kafaya takma stres yapma bunu daha defalarca diycem meleklerim size vallaha bu ay ben hic umursamiyorum artik haktan hayirlisini isteyip duruyorum

inşallah canım inşallah herkes erer mur5adına

ayyy çok geçmiş olsun kıyamam yaa kulak ağrısıda çok zorr

biz burda hepimiz kader ortagiyiz cnm kardesiz hepimiz birbirimize destek olcakki morellerimiz yüksek olsun aileyiz burda .. lara cnm kulak agrisina doktor ilac vermedimi
sagolun canlarim benim.Ben orta kulak iltihabindan süphelendim.Dün babasiyla Dr a gittiler,sadece burun damlasi vermis.Ben antibiyotik bekliyordum aslinda.

meraba cici anne hg sen nasilsin ??

🙂 hoşbulduk canımmm iyiyim çok şükür size duacıyım.

evet canım işten ayrlıyorummmm moral olarak ıyıyım canım üsüttüm galıba kasıklarıma kramplar gırıyo ıkı gundurrrr onun harıcınde no problem

hımmm tamam canım senin için doğrusu olmuştur umarım. canım yaaa geçmiş olsun, kız bak benim de kasıklarım ağrımıştı sen yine de dikkat et.

oyyy benim taze hamişim seni gördük iyi olmazmiyız hiç nasılsın bakimmm

canımmmmmm çok sağol 🙂 allaha şükür iyiyim canım benim, regl bitti mi naptın film işini

Geri