azadee gülüm kiyamam sana yaa ne kadar cok kafaya takiyon böyle 🙁 allahim tezden verir fazla takma yaben kırmızı renkle yazılmışım...
bu bir işaret olabilir mi....
hamişleri kırmızı renkle yazıyorlardı galiba....
hadi bakalım hayırlısı.....
bak şimdi yine umutlandım.....
sağol canım.herşey 1 anda üst üste gelince canım biraz sıkıldı.elbet geçer.
hamileliğini duyduğu zaman eşin ne kadar mutlu olmuştur.ben kendimden çok eşimin sevinmesini istiyorum.
est cnm benim ben 7 yillik evliyim ve 4 yasinda kizim var sagdece kizim ve kocam 2 ci bebek istiyor diye ugrasiyorum ama oda zorluyor bi türlü gelmedi gitti 🙂 hayirlisi olsun cevresel sorunlari hic takma öylelerine gülüp gecerim bendinimizde ümitsizliğe yer yok.hiç 1 zaman ümidimi kaybetmedim.tedbirimi alıp takdiri Allah'a bırakıyorum.yalnızca biraz çevresel baskılar bunaltıyor.onuda artık takmıyorum.
sen kaç yıllık evlisin.ne zamandır çocuk istiyorsun.k.bakma eğer yazmışsan okuyamamşımdır.
dinimizde ümitsizliğe yer yok.hiç 1 zaman ümidimi kaybetmedim.tedbirimi alıp takdiri Allah'a bırakıyorum.yalnızca biraz çevresel baskılar bunaltıyor.onuda artık takmıyorum.
sen kaç yıllık evlisin.ne zamandır çocuk istiyorsun.k.bakma eğer yazmışsan okuyamamşımdır.
amin canım.Rabbim sevincini daim etsin.geçer canım sen rahat olmaya bakkkk....ev işi ne ki hallolur hayırlısıyla. yeterki sen tedavine adapte ol. allahım inşallah emeğinizi boşa çıkarmaz.
evet canım o da çok üzülüyordu. hatta bu ay sperm testi yaptıracaktı ama bu sonuçla çooookkk şaşırdık ve mutlu olduk rabbime binlerce şükür olsun ... inşallah sizler de böyle sevinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?