Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben kırmızı renkle yazılmışım...
bu bir işaret olabilir mi....
hamişleri kırmızı renkle yazıyorlardı galiba....
hadi bakalım hayırlısı.....
bak şimdi yine umutlandım.....
azadee gülüm kiyamam sana yaa ne kadar cok kafaya takiyon böyle 🙁 allahim tezden verir fazla takma ya

sağol canım.herşey 1 anda üst üste gelince canım biraz sıkıldı.elbet geçer.
hamileliğini duyduğu zaman eşin ne kadar mutlu olmuştur.ben kendimden çok eşimin sevinmesini istiyorum.

geçer canım sen rahat olmaya bakkkk....ev işi ne ki hallolur hayırlısıyla. yeterki sen tedavine adapte ol. allahım inşallah emeğinizi boşa çıkarmaz.
evet canım o da çok üzülüyordu. hatta bu ay sperm testi yaptıracaktı ama bu sonuçla çooookkk şaşırdık ve mutlu olduk rabbime binlerce şükür olsun ... inşallah sizler de böyle sevinin.

dinimizde ümitsizliğe yer yok.hiç 1 zaman ümidimi kaybetmedim.tedbirimi alıp takdiri Allah'a bırakıyorum.yalnızca biraz çevresel baskılar bunaltıyor.onuda artık takmıyorum.
sen kaç yıllık evlisin.ne zamandır çocuk istiyorsun.k.bakma eğer yazmışsan okuyamamşımdır.
est cnm benim ben 7 yillik evliyim ve 4 yasinda kizim var sagdece kizim ve kocam 2 ci bebek istiyor diye ugrasiyorum ama oda zorluyor bi türlü gelmedi gitti 🙂 hayirlisi olsun cevresel sorunlari hic takma öylelerine gülüp gecerim ben

dinimizde ümitsizliğe yer yok.hiç 1 zaman ümidimi kaybetmedim.tedbirimi alıp takdiri Allah'a bırakıyorum.yalnızca biraz çevresel baskılar bunaltıyor.onuda artık takmıyorum.
sen kaç yıllık evlisin.ne zamandır çocuk istiyorsun.k.bakma eğer yazmışsan okuyamamşımdır.

RANAGÜL BENİ DE ÇEVRESEL BASKILAR ÇOK SIKIYOR....
bu baskılar olmasa kafam daha rahat olacak....
o sormasa bir başkası soruyor bebk yok mu diye....
ben de artık telefonlara bakmıyorum....
hiçkimse umrumda değil....
sanki benim için mi soruyorlar....
merak için....
mutsuzluğumu görmek için...
bundan sonra herkese boşver diyorum...

geçer canım sen rahat olmaya bakkkk....ev işi ne ki hallolur hayırlısıyla. yeterki sen tedavine adapte ol. allahım inşallah emeğinizi boşa çıkarmaz.
evet canım o da çok üzülüyordu. hatta bu ay sperm testi yaptıracaktı ama bu sonuçla çooookkk şaşırdık ve mutlu olduk rabbime binlerce şükür olsun ... inşallah sizler de böyle sevinin.
amin canım.Rabbim sevincini daim etsin.

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
pirenses ...................... 12 Nisan
:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
lara...............................15 Nisan
nisa27.............................16 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

kızlar şehnaz aşılamadan beri gelmiyor , neler oluyor neden yokkk ???????? çok merak ettimmm, şehnaz ben yokken gelirsen bana yaz tatlımmm , merak ediyorum seniiii :boink:

mrs cnm benim saka yapmak istemistim puff harbi simdi ben üzülmeye basladim neyse ya en iyisi cikiyim ben 🙂 bukadar sorun olcagini bilmiyordum sakanin ya mrsm seninle iyi anlasiyorduk araya kara kedilermi girdi okuttularmi sanada banada nedir bu sorun gitsin aramizdan ala ala harbiden saka yapmistim ya hep kizlara yapiyorum bisey demiyorlar cnm benimm sorun bensem senle hic konusmuyum neyse önemli deil güller nedirki gercegini vermek isterdim iyi bak kendinede bebisede olurmu 😉

Geri