ya benden bişi olmaz lalezar kardeşim..hiç heyecanlanma boşuna..bana öyle ilk seferinde az acı çekerek olmaz hiçbişey..sürünücem kanımın son damlası kalacak ki olsun istediğim şey..o yüzden..amaaannn daha çok yaptırırım ben aşılama..tuttuysa da..burada haykırıcam ben ineğim diye..valla..
yok güzelim kusurluk bişi yok..anlayamadım sadece..eğer akıntın az ama hala varsa bugün de beraberlik olsun..ama kesildiyse gerek yok tatlım..yüksek ihtimal dün yumurtlamışsındır..
sen bilirsin de..ben 26 martta regl olduydum..23 nisan erken değil mi?? ya lalehan hanım da reglin 2 gün geçince ara dedi de..ben reglimin ne zaman olacağını bilmiyorum ki..polikistik over olduğum için allaha emnaet yani..bir ay 28 gün bir ay 31 gün..yani ne zaman bilmiyorum canım..
yok güzelim kusurluk bişi yok..anlayamadım sadece..eğer akıntın az ama hala varsa bugün de beraberlik olsun..ama kesildiyse gerek yok tatlım..yüksek ihtimal dün yumurtlamışsındır..
sen bilirsin de..ben 26 martta regl olduydum..23 nisan erken değil mi?? ya lalehan hanım da reglin 2 gün geçince ara dedi de..ben reglimin ne zaman olacağını bilmiyorum ki..polikistik over olduğum için allaha emnaet yani..bir ay 28 gün bir ay 31 gün..yani ne zaman bilmiyorum canım..
çok teşekkür edrim canım.ben çok acemiyim bu konularda .burada birilerinden öğrenmeye çalışıyourm.bilmiyorum günleri yakalayabildimmi?hayırlısı olurhepimiz için seninde aşılaman bebişle sonuçlanır inş canım.dualarımız seninle...