Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımya çok olucam ama benim reglin 12 de az 13. günü yoğun 14 az 15 de az 16 da bitti gibi bu akıntı.ilişki de bulunmalımıyım bugün? benim sat 30 marttı.
canım yazdığından hiçbirşey anlamadım..bana ilk regl gününü yaz..akıntının yoğunlaştığı günü yaz ve bugün kaçıncı gündesin onu yaz.. benin sat 30 marttı ne demek??

canımya çok olucam ama benim reglin 12 de az 13. günü yoğun 14 az 15 de az 16 da bitti gibi bu akıntı.ilişki de bulunmalımıyım bugün? benim sat 30 marttı.

canım çatlamş anlaşılan senin yumurtan , yani şu akıntılı günlerinde çalıştıysanız zamanı iyi değerlendirmişsiniz demektir.Ama tabii sizin bileceğiniz şey , bu geceyide boş geçirmeyin 🙂

ya benden bişi olmaz lalezar kardeşim..hiç heyecanlanma boşuna..bana öyle ilk seferinde az acı çekerek olmaz hiçbişey..sürünücem kanımın son damlası kalacak ki olsun istediğim şey..o yüzden..amaaannn daha çok yaptırırım ben aşılama..tuttuysa da..burada haykırıcam ben ineğim diye..valla..

ya benden bişi olmaz lalezar kardeşim..hiç heyecanlanma boşuna..bana öyle ilk seferinde az acı çekerek olmaz hiçbişey..sürünücem kanımın son damlası kalacak ki olsun istediğim şey..o yüzden..amaaannn daha çok yaptırırım ben aşılama..tuttuysa da..burada haykırıcam ben ineğim diye..valla..

Valla bişi diyimmi sanırım seninle kaderlerimiz çok benziyo, bende hiç bir şeyi kolay elde etmedim, 33 yaşında işimi buldum, 35 yaşında eşimi buldum...

Geri