Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kıslar nasısınız

hoşgeldin canıımmm nbaer kıss özledik seniiii bebiş nasıll

canım hosgeldın lütfen rahatlamaya çalışkı adetın gelsın canımcım hep yanındayım ınanıyorumkı melegınde gelecek

sen cuma kontrolünde ayarla ,pazartesiden itibaren rapor versin sana balım , dinlen birazz

ınsallah bakalım canım

aminn cnm saoll inşallah .duanı bekliyorum hepimizi birbirimize dua edelim kızlar hatta kutlu doğum haftasındayız bol bol salavat çekelim ben diyorumki sayı dağıtalım birbirimize ve hem efendimize salat selam edelim hemde vbirbirimize tek tek dua edelim listedeki isimlere ve isteyen herkese nasıl fikir olurmu salavat çekmek isteyen sayı da

cok sağol bitanem allah bebeğini uzun ömürlü sağlıklı etsiz size bağışlasın istiyen herkeze nasip etsin bu duyguyu

slm kıslar nasısınız

canımmm hoşgeldin iyiyim seni sormalı... o süt kokulu bebişin nasıl tatlım

ayy inş herşey yolundadır olur okadar tedirginlik bitanem darısı bize inşş

amiiiiiinnn canım darısı en yakın zamanda inşallahhhhh sizlere, yürekten diliyorum.

canımmmmmm nasıl üzülmem 🙁(( biz bu yollara beraber başladık ve ne çok sıkıntılı zamanımız oldu. inan o kadar çok istiyorum ki... allahım inşallahhhhh size de göndersin meleklerinizi. ya gerçekten çok duygulandım. inşallah zamanı gelecek canım benim, sen yeter ki sabırla ve umutla bekle... benim kuzenimin regli aşırı düzensizdi 3-4 ayda bir oluyordu. 2. çocuk istedi mümkün değil olmaz dedi ama rabbim gönderdi. onu sıkıntı yapma. çok sağol canım inşallah