kaç mm'di yumurtan aşılamadan önce ve kaç taneydi söyledi mi doktorbuyle olcanı bılmıyom cunku gecıkme olmuyordu bıde umudum yotu yumuşlar fazla buyumuyor
oyyyy oyyyy taze haömişim gelmişl kısss ne yapıyon geçtimi heycanın yoksa
ya kız lar bırşey soracm ben kılomen ve ovtırele iğne vuluyom adet 31 gun de oluyom şımdı gecıktı iğnedenmı yoksa hamılelık varmı bıde kırs yaptını duydum goğuslerım sızlıyor akıntım var arada kasık ağrısı yorumlayın
inşallah kızlar hamileliktendir kocam yemek bile yapma yorma kendini diye kırdı kendini garibim keşke öyle olsa geğilse yıkılıcak yine yaaa
kesinlikle!!! Kızlar size katılıyorum..benim de hiç aklımdan çıkmıyo..çıkmayacak da..ta ki..tamam ben denedim olmuyo vazgeçtim ve hayatıma geri döndüm diyene kadar..
yok kız imkan koydeyık ancak cuma gunune kadrar zor
hosbulduk canım ıyı olmaya çalışıyoruz işte napayım canım geçmedı halsızlıgım daha ıyı gıbıyım ama yınede çok zorluyo işe gıderken özellıkle ınsallah zamanla daha ıyı olurum bebişde büyüyo napsın cuma günü doktora gıdıyoruz kontrol ve ıkılı test için ınsallah ıyı çıkar
herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar
ya ben çocuk isteyip de "akışına bırraktık " diyene şaşarım , nasıl bıraktın yani ?? Bırakılmıyor işte ,çıkmıyor aklından , ilişkiye girerken bebeği düşünme!!!! Bak bak bakk , nasıl bi şehvet gelecekki ben o kadar istediğim bebişi unutacam da ööle şey yapacam , valla yapabilene bravo , benim hiiiiiçç ama hiç aklımdan çıkmıyor ,olana kadar da çıkmayacak bu böle biline !
kesinlikle!!! kızlar size katılıyorum..benim de hiç aklımdan çıkmıyo..çıkmayacak da..ta ki..tamam ben denedim olmuyo vazgeçtim ve hayatıma geri döndüm diyene kadar..
mrs m .hoşgeldin arkadaşım nasılsın
buyle olcanı bılmıyom cunku gecıkme olmuyordu bıde umudum yotu yumuşlar fazla buyumuyor