Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kesinlikle!!! kızlar size katılıyorum..benim de hiç aklımdan çıkmıyo..çıkmayacak da..ta ki..tamam ben denedim olmuyo vazgeçtim ve hayatıma geri döndüm diyene kadar..

ya kız lar bırşey soracm ben kılomen ve ovtırele iğne vuluyom adet 31 gun de oluyom şımdı gecıktı iğnedenmı yoksa hamılelık varmı bıde kırs yaptını duydum goğuslerım sızlıyor akıntım var arada kasık ağrısı yorumlayın
güzelim gebelikten de regl öncesinden de olabilir..eğer geçtiyse reglin bir kan testi yaptır eziyet çekme

ya kız lar bırşey soracm ben kılomen ve ovtırele iğne vuluyom adet 31 gun de oluyom şımdı gecıktı iğnedenmı yoksa hamılelık varmı bıde kırs yaptını duydum goğuslerım sızlıyor akıntım var arada kasık ağrısı yorumlayın
canım kılomen yapıyormuş 2 gün falan gecikme ama inşallah hamileliktir göğüslerde herzamankinden fazla şişermiş kılomende kullananlar öyle dedi

doktorlar suçu bize atmak için öyle diyorlar bence..işte stres yaptınız biz size söylemiştik..yapmasaydınız üçüz tutacaktı ama yaptınız maalesef..ya imkanı var mı?? özellikle aşılama ya da tüp yaptıran insanlar zaten bu konuda sorun yaşayan insanlar..stres yapmama gibi bir şansımız var mı??

bende en çok stres yaptıgım ay hamıle kaldım strese baglamıyorum ben hamıle kalamamayı gerçekten onunla alakası yok olucaksa oluyo ama zamanı var herseyın

Slm tatlım. naber nasılsınız bakalım

ıyıyım canım sen nasılsın bakalım

canm benimm inşallah hamileliktendir çünkü belirtilerde yanıltabiliyo kişiden kişiye değişiyoooo inş hamişliktendir

hg bitanem nasl oldun bende seni merak ediyodum geçtimi halsizliğinn
bebiş nasıl

hosbulduk canım ıyı olmaya çalışıyoruz işte napayım canım geçmedı halsızlıgım daha ıyı gıbıyım ama yınede çok zorluyo işe gıderken özellıkle ınsallah zamanla daha ıyı olurum bebişde büyüyo napsın cuma günü doktora gıdıyoruz kontrol ve ıkılı test için ınsallah ıyı çıkar

ıyıyım canım sen nasılsın bakalım[/QUOTE]

Valla iyiyim işte, çalıştık baya bugün 19. gün bekliycez artık nasipte varsa gelecek melegim yoksa vardır bir hyır deyip oturucaz,

Valla kızlar kırk yılda bir net işi çalışıyor ama benim mesaim bitti hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın..

Geri