Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam selzeh
pirenses test yapmıcan mı?
şehnazcım adet biteli 19 diyomuş pardon ben sat a göre hesapladım
debtanurse o zaman tamamdır hamişliktendir inşaallah canım

Haftaya İstanbula gidicem kızlar, eşimin abisinin oğlu nışanlanıyor, iyiki bu haftaya denk gelmedi valla tam çalışma haftamızdı..😀

amann bacmmiyiki çalişma zamanına denk gelmemiş bizim için çok önemli bu günler diymi ama

sana kesınlıkle katılıyorum bencede stresle alakası hiç yok zaten zamanı geldıyse neolursa olsun ne yasarsa yasasın kısı hamıle kalıyo yanı

hg bitanem nasl oldun bende seni merak ediyodum geçtimi halsizliğinn
bebiş nasıl

doktorlar suçu bize atmak için öyle diyorlar bence..işte stres yaptınız biz size söylemiştik..yapmasaydınız üçüz tutacaktı ama yaptınız maalesef..ya imkanı var mı?? özellikle aşılama ya da tüp yaptıran insanlar zaten bu konuda sorun yaşayan insanlar..stres yapmama gibi bir şansımız var mı??

Kesinlikle sana katılıyorum Şehnazcım, doktorlar üzerlerindeki yükü hafifletmak için hemen stresi öne sürüyorlar, bende de olduğu gibi..

doktorlar suçu bize atmak için öyle diyorlar bence..işte stres yaptınız biz size söylemiştik..yapmasaydınız üçüz tutacaktı ama yaptınız maalesef..ya imkanı var mı?? özellikle aşılama ya da tüp yaptıran insanlar zaten bu konuda sorun yaşayan insanlar..stres yapmama gibi bir şansımız var mı??

ya ben çocuk isteyip de "akışına bırraktık " diyene şaşarım , nasıl bıraktın yani ?? Bırakılmıyor işte ,çıkmıyor aklından , ilişkiye girerken bebeği düşünme!!!! Bak bak bakk , nasıl bi şehvet gelecekki ben o kadar istediğim bebişi unutacam da ööle şey yapacam , valla yapabilene bravo , benim hiiiiiçç ama hiç aklımdan çıkmıyor ,olana kadar da çıkmayacak bu böle biline !

ya kız lar bırşey soracm ben kılomen ve ovtırele iğne vuluyom adet 31 gun de oluyom şımdı gecıktı iğnedenmı yoksa hamılelık varmı bıde kırs yaptını duydum goğuslerım sızlıyor akıntım var arada kasık ağrısı yorumlayın

selam kızlarrrrrrrrrrr

selmm fıstığımm

hoş bulduk canım ıyım sen nasılsın

canısı günün geçmiş hadiş hayırlı senin oğluşa kardeş geliyo inşallah canımm

amann şehnazım şu drları boşver iyide vardır elbet ama daha ben rastlayamadm valla rabim işini bilen allah tan korkan drlarla larşilaştırsın hepimizi inş

canım inş tutar meleğim aşilaman inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Geri