Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım yaa, ben mi karıştırdım acaba ? tüp bebek için sgk dan onay alamayan sen değil miydin?eşinden dolayı hani?

benim beninm 🙂 karıştırmadınn, o konuyu eski eşine açamayacağımıza hemfikir olduk, bi kaç ay kendi haline bırakalım bakalım bebek olayını, olmazsa yazın medicanaya gidip raporlarımızı gösteririz, belki bize aşılamada yapılabiliyodur, kampanyaları vardı çok uyguna onu deneriz belki. özetle şuan beklemedeyiz canım....

anladim cnm senin bebek durumlarin nasil

valla ben 32 yaşındayım 3 yıllık evliyim, yaklaşık 2 senedir korunmuyoruz ama olmuyor 😕 eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var onlar büyük ve annesinde kalıyorlar, geçen zaman zarfında eşimin sperm sayısı azalmış, şimdi normal yollardan bebek yapamıyoruz, tabiki imkansız deil sonuçta bebek 1 tane spermden oluyor 🙂 şuan beklemedeyiz bakalım ne olacak....

senin durumun nedir?

selam melekler nasilsiniz iyimisiniz 🙂

selam canım ...

tamam doğru hatırladım demekki , canım sende pre seed denesene , dediğin gibi sonuçta 1 tane sperm yetiyor onuda sağ salim ulaştırdınız mı yerine tamamdır :9

dilekcim ben şöyle bi karar aldım, 2-3 ay hiç bişey denemeyeceğim, hatta mümkün olduğunca düşünmeyeceğim bile bu meseleyi, kim demişti tam çıkaramadım ama tatilde kafam rahatken hamile kaldım diye onun gibi yapacağım bebek düşünmeden yatağa girip relax kafayla olursa olur diyeceğim 🙂 baktım olmadı tatil dönüşü önce pre seed sonra aşılama düşünürüz 🙂

allah yardimcin olsun insallah olur verir bebein bende 7 yillik evliyim 4 yasinda kizim var 24 yasindayim 2 ci bebei istiyoruz 1 senedne beri ugrastiriyor olmuyor bakalim hayirlisi nezmanaysa kizuim kardes cok istediginden yoksa düsünmüyordum öyle iste cnm

amin canım çok saol, Allah bağışlasın kızını, inşallah sağlıkla gelir ikinciside, 4 yıldır korunuyorsan ondan olmuyordur belki, uzun süre korununca geç geliyormuş bebişler 🙂