oooyyyy canım benim maşallah tosunumuzaselam arkadaşlar..bugün kontrolümüz vardı şükkür herşey yolunda bebeğim dönmüş başı aşağıda bu yüzden kendimi yormamam gerekiyor ama pan,klenecek birşey yok dedi doktorum..zaten hissetmiştim artık baskısı fazlalaştı..30.haftamdayım olsun o kadar teyzeleri değilmi..
Rabbim bir avazda kurtarsın güzelim...hoşgeldin canım nasılsınhu hu melekler ben geldimmmmm!!!!!!!!!
iyiyim izgilim geç döndüm kusura bakma desene msj atıyodum preseedle ilgili,sen nasılsın nasıl gidiyo?hoşgeldin canım nasılsın
olsun gülüm önemli değil...bende iyi nasıl olsun çay koydum demlenene kadar takıayım dedim kociş başladı nerde kaldı bu çay demeye heeehhheee acısı çıkacak nerdeyse ben kaçayım artık öpüyorum tatlımiyiyim izgilim geç döndüm kusura bakma desene msj atıyodum preseedle ilgili,sen nasılsın nasıl gidiyo?
tamam canım afiyet olsun bizde içiyoz şimdi kendine iyi bakgüle güleolsun gülüm önemli değil...bende iyi nasıl olsun çay koydum demlenene kadar takıayım dedim kociş başladı nerde kaldı bu çay demeye heeehhheee acısı çıkacak nerdeyse ben kaçayım artık öpüyorum tatlım

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI