dilekcim ben şöyle bi karar aldım, 2-3 ay hiç bişey denemeyeceğim, hatta mümkün olduğunca düşünmeyeceğim bile bu meseleyi, kim demişti tam çıkaramadım ama tatilde kafam rahatken hamile kaldım diye onun gibi yapacağım bebek düşünmeden yatağa girip relax kafayla olursa olur diyeceğim 🙂 baktım olmadı tatil dönüşü önce pre seed sonra aşılama düşünürüz 🙂
canımcım hakkında hayırlısı olsunnnn
bana müsade kızlar öpüyorum sizi Allaha emanet olunn
yok hayir aksine hic korunmadim bu bebis biraz zorluycak galiba biziamin canım çok saol, Allah bağışlasın kızını, inşallah sağlıkla gelir ikinciside, 4 yıldır korunuyorsan ondan olmuyordur belki, uzun süre korununca geç geliyormuş bebişler 🙂
güle güle cnmcanımcım hakkında hayırlısı olsunnnn
bana müsade kızlar öpüyorum sizi Allaha emanet olunn
yok hayir aksine hic korunmadim bu bebis biraz zorluycak galiba bizi
insallah cnm tezden seninle olur insallah sana sunu diyim ben ilk kizimda hic düsünmedim bebei kafama takmadigim an hamis kalmistim düsündügüm zamanlarda olmamisti baktimki kafamdan cikariyim olsun dedim oldu bak ikincidede artik kafama takmiyorum neyse o olsun diyorum cnm sende öyle yap bence 🙂hayırlısı olsun, inşallah çokda fazla bekletmez bebişi ablasını 🙂
oke cnm iyi aksamlar gülegüle görüsmek üzere iyi aksamlarŞEHNAZZZZ ordamısın denkgelemiyorum kaçgündür sana nasılsın nasıl geçti aşılama varmı bi haber? şimdi çıkmam lazım eşim işten geldi bana mesaj olarak yazarsan son durumu çok sevinirim...
iyi akşamlar kızlar hoşçakalınnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?