[sıze=4]'bismillahirrahmanirrahiym* ve la havle ve la kuvvete illa billhi’l-aliyyi’l-azim* allahümme inni es’elüke ya kadimü, ya daimü, ya ferdü, ya vitru, ya ahadu, ya samedü, ya hayyü, ya kayyumü, ya ze’l- celali ve’l-ikram. Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbü’l-arşi’l-azim'[/sıze]
[sıze=5]hz.isa (a.s.)[/sıze][sıze=5], bu mübârek duayı okur, ölüleri diriltirdi. Hâceti veya bir dileği olan, sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur, bu duayı 100 defa okursa dileği gerçekleşir.[/sıze]
[sıze=5]kıslar birazdan sabah namazımı kılıcam ve nasip olursa duamı okuyacağım sizlerde dilerseniz yapın diye paylaştım..[/sıze]
[sıze=5]allah hiçbir kadını meyvesiz bırakmasın!amin.. [/sıze]
heeeeee bacım sabah buraya gözümün çapağıyla girip herkese günaydın demezsem çatlarım...bak az önce girip günaydın dedim ya nasıl rahatladım anlatamamizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllll günaydııııııııııııııııııınnnn sabah şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:eco😱hyandan:raila:
Yine erkensicin
heeeeee bacım sabah buraya gözümün çapağıyla girip herkese günaydın demezsem çatlarım...bak az önce girip günaydın dedim ya nasıl rahatladım anlatamam
eeeeeeeee neler yapıyorsun sende erkencisin
al bacım al bu ay olmazsa bende düşünüyorum almayı....spermlere ortamı beğendiremiyoz kaç aydır birde ortamı yumuşatarak denemek lazım dimi ama:minik:Evet bacım erkenciyim.bu sabah itibari ile aldığım bir kararı sana onaylatmaya geldim
Kararım : Bugün hermen Preseed siparişi vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?