canımmmmm çoookkkkk teşekkür ederim... ne kadar incesiniz benim canım dostlarım.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah canım inşallah o günleri de görürüm. inşallah siz de görürsünüzzz
Pirenses kız Afyonun ezan saatlerine baktım ikindi yeni olmuş bizim burada daha erken tabi onu hesaba katmamışım. Her neyse... hadi hemen gir netede sonucu söyle🙂
İzgiiiiiiiiiilll seninde doğum günün kutlu olsun canıııııııım inş. sende 1 ay gecikmeli olarak doğum günü hediyeni alırsın.Allah sana eşine doğacak evlatlarına uzuuuuuuuuuuuuuuuuunnn ömürler versin... 🙂
desencim cnm ben doktora gittim bugün senin hersey normal ddi bide esinin sprem sayilarini ölceleim dedi ama oda benim biseyim yok diyip duruyor daha sonra hallederiz diyip duruyor sinir oldum valla bu erkekler hepmi böyledir 🙁 sonra preseed sordum doktora ben bilmiyorum diyor doktor ya sinir oldum internette onlardan cok ne var diyor vermedi bisey salak kadin ayyyyyyyy cok sinirlendim pufff
slmm cnm chatboxta epey konuşmuştuk çok ii gelmiştiniz bana🙂veee ben regl oldum çok şükürr .seinnde doktor kontrolünün ii geçmesine çok sevindim cnm hadi hayırlısı melekelrimizingelmesi yakındır inşş