mrs.m canııııııııııııııııııım doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara.Allah sana eşine evladına uzuuuuuuuuuuuuunn ömürler versin.Rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına alıp emzirmeyi nasip etsin![]()
Kıvırırım kıvırırım dahada çok kıvırırım 🙂
hoşbuldukk cnmm çok teşekkürler eklediğin için benii çokta güzel bi renk olmuşş saol tatlım inşş hayırlı olurr meleğimde gelir buay annesine
Kıvırırım kıvırırım dahada çok kıvırırım 🙂
Önümüzdeki hafta Şehnazın durumu belli olacak, çocuk bayramında çocuğu olacağını öğrenir umarım...
Slm kızlar hepinize..Desencim bu ovulasyon testlerini nasıl yapıcaz benim o konuda hiç bir bilgim yok![]()
Mrs m canım d.günün kutlu olsun canım benim, harika bir d.günü hediyesi aldın valla

slmm cnm chatboxta epey konuşmuştuk çok ii gelmiştiniz bana🙂veee ben regl oldum çok şükürr .seinnde doktor kontrolünün ii geçmesine çok sevindim cnm hadi hayırlısı melekelrimizingelmesi yakındır inşşdesencim cnm ben doktora gittim bugün senin hersey normal ddi bide esinin sprem sayilarini ölceleim dedi ama oda benim biseyim yok diyip duruyor daha sonra hallederiz diyip duruyor sinir oldum valla bu erkekler hepmi böyledir 🙁 sonra preseed sordum doktora ben bilmiyorum diyor doktor ya sinir oldum internette onlardan cok ne var diyor vermedi bisey salak kadin ayyyyyyyy cok sinirlendim pufff