Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrs.m canııııııııııııııııııım doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara.Allah sana eşine evladına uzuuuuuuuuuuuuunn ömürler versin.Rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına alıp emzirmeyi nasip etsin :emzirme::yahoo:

canımmmmm çoookkkkk teşekkür ederim... ne kadar incesiniz benim canım dostlarım.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah canım inşallah o günleri de görürüm. inşallah siz de görürsünüzzz

Kıvırırım kıvırırım dahada çok kıvırırım 🙂

Olabilir denemek lazım. Plan şu sen şimdi hemen hamile kalıyosun, göbüş o boyutlara gelince deneyip haber veriyorsun tmm mı?🙂[/QUOTE]

Hemen hemen kalıyorum 🙂

Mrs m canım d.günün kutlu olsun canım benim, harika bir d.günü hediyesi aldın valla

Pirenses kız Afyonun ezan saatlerine baktım ikindi yeni olmuş bizim burada daha erken tabi onu hesaba katmamışım. Her neyse... hadi hemen gir netede sonucu söyle🙂

hoşbuldukk cnmm çok teşekkürler eklediğin için benii çokta güzel bi renk olmuşş saol tatlım inşş hayırlı olurr meleğimde gelir buay annesine

inşaallah canım aminnnnnnnnnnn

Kıvırırım kıvırırım dahada çok kıvırırım 🙂

Olabilir denemek lazım. Plan şu sen şimdi hemen hamile kalıyosun, göbüş o boyutlara gelince deneyip haber veriyorsun tmm mı?🙂[/QUOTE]

hay allahım çok komiksiniz....

Önümüzdeki hafta Şehnazın durumu belli olacak, çocuk bayramında çocuğu olacağını öğrenir umarım...

ay ne süper oluuuurrrrrrr ...ŞEHNAZIM bi hamiş olsun var yaa ikinci bayram ilan edecemmmm

Slm kızlar hepinize..Desencim bu ovulasyon testlerini nasıl yapıcaz benim o konuda hiç bir bilgim yok :18:

hay Allahım , ağzını öpeyim senin ben de onu soracaktım kullananlaraaa

ovulasyon testi nasıl kullanılacakkkk

İzgiiiiiiiiiilll seninde doğum günün kutlu olsun canıııııııım inş. sende 1 ay gecikmeli olarak doğum günü hediyeni alırsın.Allah sana eşine doğacak evlatlarına uzuuuuuuuuuuuuuuuuunnn ömürler versin... 🙂

*kızlar ovulasyon testini regl gününüzden itibaren 12. günde yapmaya başlayın.

*sabah 11 ile akşam 8 arası yapılmalıymış.

*2-3 saat kadar idrara çıkmayın testi öyle yapın.

*her gün aynı saatte yapmaya çalışın.

*çift çizgiyi net gördüğünüz gün pre-seedli çalışmalara başlayın.

*bu arada çift çizgiyi görmedim diye çalışmadan kaçmayın 🙂

desencim cnm ben doktora gittim bugün senin hersey normal ddi bide esinin sprem sayilarini ölceleim dedi ama oda benim biseyim yok diyip duruyor daha sonra hallederiz diyip duruyor sinir oldum valla bu erkekler hepmi böyledir 🙁 sonra preseed sordum doktora ben bilmiyorum diyor doktor ya sinir oldum internette onlardan cok ne var diyor vermedi bisey salak kadin ayyyyyyyy cok sinirlendim pufff
slmm cnm chatboxta epey konuşmuştuk çok ii gelmiştiniz bana🙂veee ben regl oldum çok şükürr .seinnde doktor kontrolünün ii geçmesine çok sevindim cnm hadi hayırlısı melekelrimizingelmesi yakındır inşş

Geri