Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim yumurtlama dönemimde accayip akıntı oluyor , buradaki kızlarında öyle, eğer akıntı yoksa yumurta çatlamış zamanı geçmiş demektir canım....nie kaçırdınız;?

canım benim yumurtlama dönemimde accayip akıntı oluyor , buradaki kızlarında öyle, eğer akıntı yoksa yumurta çatlamış zamanı geçmiş demektir canım....nie kaçırdınız;?
yok kız kaçırdığımız yok benim zaten adetim biter bitmez tedavimde bitti ama hiç akıntım olmadı ne adetten sonra ne yumurtlama günlerinde nede sonra bir aydır hiç akıntım yok bizde baktık akıntı yok adet siklusuna göre yumurtlama günlerinde çalıştık napalım zaten belirti yok bizde takvim yöntemi yaptık

canım o zaman iki ihtimal var , ya bu ay yumurtlama olmadı yada sen akıntıyı farketmediin
sonuçta siz çalışmışsınız , kısmetinde bu ay varsa olur tatlımcımmm 🙂 sıkma canını ....

ay ben yanlış mı okudum ya..yorgunluktan yanlış okumuş olabilirim..özür dilerim biri doğruyu yazar mı?? desen burda mısın tatlım bi ne oldu anlatır mısın bana??

canım o zaman iki ihtimal var , ya bu ay yumurtlama olmadı yada sen akıntıyı farketmediin
sonuçta siz çalışmışsınız , kısmetinde bu ay varsa olur tatlımcımmm 🙂 sıkma canını ....
bakalım kısmet neyse o olacak işallah olur yaaa böyle zaten rahat yapılı bi insanım böyle gerilmeye hiç gelemiyorum sonra stress oluyo