gergin olcak ne var kiz bak bebisinde karninda iste daha ne istiyon 🙂 nasilsin iyimisin bakalimo eski halimden eser yok şimdi gerginim dostlarım
gergin olcak ne var kiz bak bebisinde karninda iste daha ne istiyon 🙂 nasilsin iyimisin bakalimo eski halimden eser yok şimdi gerginim dostlarım
meryem gergin sen nesin ????meryem noldu kız niye gerildin karnınmı gergin senmi anlamadım ben şimdi![]()

😀gergin olcak ne var kiz bak bebisinde karninda iste daha ne istiyon 🙂 nasilsin iyimisin bakalim
meryem gergin sen nesin ????😀
ay aman bos ver öyle bos konusan salaklar cok bak senin karninda bebek oldugu halde öyle benim karnimda bisey yok ve 4 aylik hamis gibi duruyorum bide onu düsün beterin beteri var ama sen asla onlara kafani yormaya bu günlerde dokunsalar ağlayacak gibiyim.çok gerginim kavga çıkarıyorum herşeyden.belim karnım çok ağrıyor.görenler karnın şimdiden 4-5 aylık gibi olmuş normal değil diyor.
pazartesi kalp atışını dinlemeye gidecem inşaallah.soracam doktora ağrıların nedenini canım
meryem noldu kız niye gerildin karnınmı gergin senmi anlamadım ben şimdi![]()

hep sen yaramazlik yapmiycanya azda biz yapalim demine demek bu şimdi ????????? :küstüm::küstüm:
😀 nasilsin cadi iyimisin bakalim 🙂 nezaman acsam burda senin yazini görüyorum yahu hic cikmiyon ha masalllah burdan benim cici melegim 🙂