Lara74 Daimi Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.741 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: laraaa askommm hg melegimmm özledim seni ya nerelerdesin sennn Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum güzelim benim.Bugün biraz daha iyim.Ama öksürügüm hala gecmedi.Sen nasilsin?
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: laraaa askommm hg melegimmm özledim seni ya nerelerdesin sennn Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum güzelim benim.Bugün biraz daha iyim.Ama öksürügüm hala gecmedi.Sen nasilsin?
AyYuzlu Daimi Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.742 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: saol cnm benim cümlemizinkini allah sanada nasip eyleisn insallah bu ay hemde amin 🙂 banada ikinciyi insallahhhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... inşallah canım
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: saol cnm benim cümlemizinkini allah sanada nasip eyleisn insallah bu ay hemde amin 🙂 banada ikinciyi insallahhhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... inşallah canım
AyYuzlu Daimi Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.745 Lara74' Alıntı: Ayyüzlü,desen,sizede selam kizlar.Umarim iyisinizdir... Genişletmek için tıkla ... iyim canım ama gidiyorum kib bye öptümmm
Lara74' Alıntı: Ayyüzlü,desen,sizede selam kizlar.Umarim iyisinizdir... Genişletmek için tıkla ... iyim canım ama gidiyorum kib bye öptümmm
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.746 Lara74' Alıntı: Hosbuldum güzelim benim.Bugün biraz daha iyim.Ama öksürügüm hala gecmedi.Sen nasilsin? Genişletmek için tıkla ... oy kiyamam ben kuzuma gecmis olsun bitanem bende öyle bi öksürüge kapilmistim 2 hafta sonra anca gecmisti cnm insallah hemenceceik atlatirsin bende ayni cnm bildigin gibi :küstüm:sen hastaymissin bak simdi üzüldüm ya
Lara74' Alıntı: Hosbuldum güzelim benim.Bugün biraz daha iyim.Ama öksürügüm hala gecmedi.Sen nasilsin? Genişletmek için tıkla ... oy kiyamam ben kuzuma gecmis olsun bitanem bende öyle bi öksürüge kapilmistim 2 hafta sonra anca gecmisti cnm insallah hemenceceik atlatirsin bende ayni cnm bildigin gibi :küstüm:sen hastaymissin bak simdi üzüldüm ya
Lara74 Daimi Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.748 ayyüzlü' Alıntı: iyim canım ama gidiyorum kib bye öptümmm Genişletmek için tıkla ... sende kendine iyi bak canim,bende öpüyorum...
ayyüzlü' Alıntı: iyim canım ama gidiyorum kib bye öptümmm Genişletmek için tıkla ... sende kendine iyi bak canim,bende öpüyorum...
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.749 ayyüzlü' Alıntı: iyim canım ama gidiyorum kib bye öptümmm Genişletmek için tıkla ... selametle cnm allaha emanet ol ayyüzlü görüsmek üzre bye
ayyüzlü' Alıntı: iyim canım ama gidiyorum kib bye öptümmm Genişletmek için tıkla ... selametle cnm allaha emanet ol ayyüzlü görüsmek üzre bye
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #48.750 ayyüzlü' Alıntı: öpüldünüz kızlarrrr gülyüzlüm cimcimeyi öp benim yerime Genişletmek için tıkla ... olur ablais öperim oda seni öpyüor bye cnm 🙂)
ayyüzlü' Alıntı: öpüldünüz kızlarrrr gülyüzlüm cimcimeyi öp benim yerime Genişletmek için tıkla ... olur ablais öperim oda seni öpyüor bye cnm 🙂)