Hosbuldum güzelim benim.Bugün biraz daha iyim.Ama öksürügüm hala gecmedi.Sen nasilsin?laraaa askommm hg melegimmm özledim seni ya nerelerdesin sennn
Hosbuldum güzelim benim.Bugün biraz daha iyim.Ama öksürügüm hala gecmedi.Sen nasilsin?laraaa askommm hg melegimmm özledim seni ya nerelerdesin sennn
inşallah canımsaol cnm benim cümlemizinkini allah sanada nasip eyleisn insallah bu ay hemde amin 🙂 banada ikinciyi insallahhhhhhhhhhhhhhh
iyim canım ama gidiyorum kib bye öptümmmAyyüzlü,desen,sizede selam kizlar.Umarim iyisinizdir...
oy kiyamam ben kuzuma gecmis olsun bitanem bende öyle bi öksürüge kapilmistim 2 hafta sonra anca gecmisti cnm insallah hemenceceik atlatirsin bende ayni cnm bildigin gibi :küstüm:sen hastaymissin bak simdi üzüldüm yaHosbuldum güzelim benim.Bugün biraz daha iyim.Ama öksürügüm hala gecmedi.Sen nasilsin?
iyim canım ama gidiyorum kib bye öptümmm
selametle cnm allaha emanet ol ayyüzlü görüsmek üzre byeiyim canım ama gidiyorum kib bye öptümmm
olur ablais öperim oda seni öpyüor bye cnm 🙂)öpüldünüz kızlarrrr gülyüzlüm cimcimeyi öp benim yerime