Selzehcim sanada slm canım naber nasılsın
ay canım benim..tatlı kuşum iyi misin?? nasıl gidiyo..inşallah sonuna kadar sorunsuz kolayca olur herşey güzelim..
slm canım ıyıyım sen nasılsın tatlım
Ne olsun canım dün misafir ağırladık, annemler hala bizde, öyle valla işte tatil dediğin ne ki 2 gün gelip geçiveriyor..
slm canım ıyıyım sen nasılsın tatlım
ıyıyım çok sukur sen nasılsın canım ıyı gıdıyo ınsallah hep ıyı olur amın canım sen ne durumdasın bakalım ınsallah aşılaman olumlu olacak dualrım senınle
sağolun tatlılarım..hayırlısını diliyorum..kızlar ancak karar verdim tutmazsa kesinlikle bir daha deneyemeyeceğim..isterim ama yapamayacağım..çünkü çok zorlanıyorum..psikolojim zaten süper değil.kendimde güç bulamıyorum..yani şu an hayatımda yaptığım ve hala sürdürdüğüm bir sürü iş ve proje var..ancak bu bambaşka birşeymiş ya..herşeye gücüm yetiyo ama bir daha aşılama fikri bile çarpıntı yapıyo..hayret yani..yani inşallah tutmuştur🙂İşte bende tencereye ve fırına attım, pişiyorlar..
Eee Şahnazcım senin dananın kuyruğu bu hafta kopacak hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur..
sağolun tatlılarım..hayırlısını diliyorum..kızlar ancak karar verdim tutmazsa kesinlikle bir daha deneyemeyeceğim..isterim ama yapamayacağım..çünkü çok zorlanıyorum..psikolojim zaten süper değil.kendimde güç bulamıyorum..yani şu an hayatımda yaptığım ve hala sürdürdüğüm bir sürü iş ve proje var..ancak bu bambaşka birşeymiş ya..herşeye gücüm yetiyo ama bir daha aşılama fikri bile çarpıntı yapıyo..hayret yani..yani inşallah tutmuştur🙂
sağolun tatlılarım..hayırlısını diliyorum..kızlar ancak karar verdim tutmazsa kesinlikle bir daha deneyemeyeceğim..isterim ama yapamayacağım..çünkü çok zorlanıyorum..psikolojim zaten süper değil.kendimde güç bulamıyorum..yani şu an hayatımda yaptığım ve hala sürdürdüğüm bir sürü iş ve proje var..ancak bu bambaşka birşeymiş ya..herşeye gücüm yetiyo ama bir daha aşılama fikri bile çarpıntı yapıyo..hayret yani..yani inşallah tutmuştur🙂
tatlım işte her insan her konuda güçlü olamıyor ben bunu öğrendim bu deneyim esnasında..benim bu hayatta tek başıma ve desteksiz başardığım herkesin helal olsun dediği o kadar çok şey var ki..ancak bu konuda fos çıktım resmen..ben bile şaşırdım kendime..resmen ödüm kopuyo ya..bir daha gerekecek diye..yapılan işlemlerin acısı falan değil..süreç çok stresli geldi yedim bitiridim kendimi..yoksa valla taş gibiyimdir..altından kalkamayacağım birşey olmadı bugüne kadar bu hayatta..ama burda duvara tosladım🙂 doktorum dediki normalde 24 ünde regl olman lazım iki gün geçerse idrar testi yap..ama bazı arkadaşlarımızda 1 haftcanım öle deme ya sımdıden pes edıyosun tutmazsa bır daha denmeyecegım ne demek kı ınsallah tutucak ınanıyorum ama oldukı tutmadı dıyelım devam etmelısın ınanıyorumkı olucak sabırla beklıceksın tatlım sen güçlü olmazsan zaten basaramazsın yanı ama tabıkı tercıh senın benım fıkrım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?