Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selzehcim sanada slm canım naber nasılsın

slm canım ıyıyım sen nasılsın tatlım

ay canım benim..tatlı kuşum iyi misin?? nasıl gidiyo..inşallah sonuna kadar sorunsuz kolayca olur herşey güzelim..

ıyıyım çok sukur sen nasılsın canım ıyı gıdıyo ınsallah hep ıyı olur amın canım sen ne durumdasın bakalım ınsallah aşılaman olumlu olacak dualrım senınle

İşte bende tencereye ve fırına attım, pişiyorlar..
Eee Şahnazcım senin dananın kuyruğu bu hafta kopacak hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur..

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
pirenses ...................... 12 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 17 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
şehnaz ......................... 24 Nisan
sammy_haa ................. 23-26 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
nur85............................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ...................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ......................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ...................29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
Esila ......................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

slm canım ıyıyım sen nasılsın tatlım

ıyıyım çok sukur sen nasılsın canım ıyı gıdıyo ınsallah hep ıyı olur amın canım sen ne durumdasın bakalım ınsallah aşılaman olumlu olacak dualrım senınle

İşte bende tencereye ve fırına attım, pişiyorlar..
Eee Şahnazcım senin dananın kuyruğu bu hafta kopacak hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur..
sağolun tatlılarım..hayırlısını diliyorum..kızlar ancak karar verdim tutmazsa kesinlikle bir daha deneyemeyeceğim..isterim ama yapamayacağım..çünkü çok zorlanıyorum..psikolojim zaten süper değil.kendimde güç bulamıyorum..yani şu an hayatımda yaptığım ve hala sürdürdüğüm bir sürü iş ve proje var..ancak bu bambaşka birşeymiş ya..herşeye gücüm yetiyo ama bir daha aşılama fikri bile çarpıntı yapıyo..hayret yani..yani inşallah tutmuştur🙂

sağolun tatlılarım..hayırlısını diliyorum..kızlar ancak karar verdim tutmazsa kesinlikle bir daha deneyemeyeceğim..isterim ama yapamayacağım..çünkü çok zorlanıyorum..psikolojim zaten süper değil.kendimde güç bulamıyorum..yani şu an hayatımda yaptığım ve hala sürdürdüğüm bir sürü iş ve proje var..ancak bu bambaşka birşeymiş ya..herşeye gücüm yetiyo ama bir daha aşılama fikri bile çarpıntı yapıyo..hayret yani..yani inşallah tutmuştur🙂

canım öle deme ya sımdıden pes edıyosun tutmazsa bır daha denmeyecegım ne demek kı ınsallah tutucak ınanıyorum ama oldukı tutmadı dıyelım devam etmelısın ınanıyorumkı olucak sabırla beklıceksın tatlım sen güçlü olmazsan zaten basaramazsın yanı ama tabıkı tercıh senın benım fıkrım bu

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
pirenses ...................... 12 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 17 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
şehnaz ......................... 24 Nisan
sammy_haa ................. 23-26 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
nur85............................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ...................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14...........................Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ...................29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
Esila.........................................ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr) :baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Son düzenleme:

Seni çok iyi anlıyorum canım ama olsun yinede tutmazsa o kadar da çok canını sıkma, çünkü biliyorsun sadece ihtimalleri artıyorlar, özellikle sen ve benim gibi yaşı biraz olgunluğa ilerlemiş kişilerde sadaca %15 olan ihtimali %20-25 yapabiliyor aşılama..

Valla bende bu sene 3. senemiz dolduğu için bir kez tüp denemek istiyorum Ağustostan sonra, 3. seneden sonra Devlet yardım ediyormuş ya bir parça destek destektir...

canım öle deme ya sımdıden pes edıyosun tutmazsa bır daha denmeyecegım ne demek kı ınsallah tutucak ınanıyorum ama oldukı tutmadı dıyelım devam etmelısın ınanıyorumkı olucak sabırla beklıceksın tatlım sen güçlü olmazsan zaten basaramazsın yanı ama tabıkı tercıh senın benım fıkrım bu
tatlım işte her insan her konuda güçlü olamıyor ben bunu öğrendim bu deneyim esnasında..benim bu hayatta tek başıma ve desteksiz başardığım herkesin helal olsun dediği o kadar çok şey var ki..ancak bu konuda fos çıktım resmen..ben bile şaşırdım kendime..resmen ödüm kopuyo ya..bir daha gerekecek diye..yapılan işlemlerin acısı falan değil..süreç çok stresli geldi yedim bitiridim kendimi..yoksa valla taş gibiyimdir..altından kalkamayacağım birşey olmadı bugüne kadar bu hayatta..ama burda duvara tosladım🙂 doktorum dediki normalde 24 ünde regl olman lazım iki gün geçerse idrar testi yap..ama bazı arkadaşlarımızda 1 haft

Geri