Seni çok iyi anlıyorum canım ama olsun yinede tutmazsa o kadar da çok canını sıkma, çünkü biliyorsun sadece ihtimalleri artıyorlar, özellikle sen ve benim gibi yaşı biraz olgunluğa ilerlemiş kişilerde sadaca %15 olan ihtimali %20-25 yapabiliyor aşılama..
Valla bende bu sene 3. senemiz dolduğu için bir kez tüp denemek istiyorum Ağustostan sonra, 3. seneden sonra Devlet yardım ediyormuş ya bir parça destek destektir...
tatlım işte her insan her konuda güçlü olamıyor ben bunu öğrendim bu deneyim esnasında..benim bu hayatta tek başıma ve desteksiz başardığım herkesin helal olsun dediği o kadar çok şey var ki..ancak bu konuda fos çıktım resmen..ben bile şaşırdım kendime..resmen ödüm kopuyo ya..bir daha gerekecek diye..yapılan işlemlerin acısı falan değil..süreç çok stresli geldi yedim bitiridim kendimi..yoksa valla taş gibiyimdir..altından kalkamayacağım birşey olmadı bugüne kadar bu hayatta..ama burda duvara tosladım🙂 doktorum dediki normalde 24 ünde regl olman lazım iki gün geçerse idrar testi yap..ama bazı arkadaşlarımızda 1 haft
Aşılamadan 21 gün sonra benden kan testi istemişti, ama ben o gün adet olmuştum, yinede şaşkınlığımdan gidip kan testimi yaptırdım çünkü üstüne görme falan hikayaleri varya, işte insan inanmak istemiyor aslında hepsi bundan ibaret..
iylik ne olsun yazdiklarinizi okuyordum ya bisey diyimmi kafaya taktimmi hic birsey olmuyor pskolojikmen etkilyior bebek olmasini harbiden bu ay hic takmadim yani artik umursamiyorum hersey olcagina varsin allah hayirli evlatlar nasip etsin 🙂 cümlemize