evet canım doktor dedi egzamanmı var dedi bende evet dedim ilac yazmayı unuttu bende soylemeyi o an hic bişeyi dununemıyodum ama bu kasıntılar astım alrji kucuklugumden beri varr ama bazende cekilmez oluyor yaaegzama dedimi dr? benimde ensemde inanışmaz kaşıntı oluyor zaman zaman sinirsel dedi dr. bi hap ve bi krem verdi şuan iyiyim....
heyyyyytttttt bacım yok öle olumsuzluk hııııımmmmmm.....tabi sen bu ay incir yemedin dimi.......eeeeeeeee.......bacım birde incir yede gör ......bak nasılda bedenin yumurtladığını belli ediyor yumoşların nasıl şişiyor gör bacım gör dene bacım dene
kızlar benim egzamam var boynumda ve karnımda cok kasınıyo napımmmm
sanada afiyet olsun canımafiyet olsun canım ben çay içiyorum saol 🙂
kucuklugumden beri canım her yıl bu aylarda ve yaz aylarında olur güneşe alrjim varrsüreklimi var canım ? Dr. Gittin mii? Aman zor şeymiş kaşınmak ben ancak kurtuldum 3 haftada
ınsallah o gunlerı gormeyı allahım nasıp ederseee....suan herseyyy olumsuz kafamda vallaaa ben boyle degıldım ama bu ay cok kaptırmsıım galıba kendımııı neyseee gecer heraldee
Hosbuldum tatli cadim.Sen adet mi oldun canim?Listeye bakmadim henüz haberim yok.Ama senin morel durumuna bakilirsa öyle sanirim.Üzülme canim be.Bu cok zor da olsa.Insallah bizde birgün sevinecegiz.Umudunu yitirme.hosgeldın canımmm
evet canım doktor dedi egzamanmı var dedi bende evet dedim ilac yazmayı unuttu bende soylemeyi o an hic bişeyi dununemıyodum ama bu kasıntılar astım alrji kucuklugumden beri varr ama bazende cekilmez oluyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?