amanda aman kimler gelmiş hoşgeldin canımherkeze selam nasılsınız kızlar
amanda aman kimler gelmiş hoşgeldin canımherkeze selam nasılsınız kızlar
herkeze selam nasılsınız kızlar
benimkide ole canım ya gorsen igrenc bi goruntu :küstüm::küstüm::küstüm:çok iyi bilirim çookkk, dün ütü yapıyordum bi ara boynumu azıcık parmağımın ucuyla kaşıdım, eşim karşıda ouruyordu aramızda 2 mt. var boynuna noldu tırmalanmış gibi diye sordu, anında kızarıp kabarıyor, aldığım giç bir şeyi yıkamadan giyemiyorum denerken kızarıyor cildim berbat bişi ama napalım 😕
iyi canım sen nasılsınamanda aman kimler gelmiş hoşgeldin canım
sagol canım maalesef oldum..umutsuz yasanmıyo canımmm haklısın ama moralım ıyı degıl sancıda oluncaaaa sen nasılsın???????Hosbuldum tatli cadim.Sen adet mi oldun canim?Listeye bakmadim henüz haberim yok.Ama senin morel durumuna bakilirsa öyle sanirim.Üzülme canim be.Bu cok zor da olsa.Insallah bizde birgün sevinecegiz.Umudunu yitirme.
iyiyiz canım sen nasılsıncok işim var ama dayanamadım girdim öyle bir sizlerin hatırını sorayım dedim inşallah herkez iyidir
hosgeldın canım nasılsın?herkeze selam nasılsınız kızlar
iyiy ya nasıl olsun işte kahve iciyom gel buyur canım benımiyi canım sen nasılsın
iyi bitanem sen nasılsın benim 4 günüm kaldı adet olmama belim hala agrıyor dua edin adet gelmesinhoşgeldin canım iyiyiz saol sen nasılsın?