Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar size doyum olmaz ben biraz iş yapayım

DESENİMMM inş işe yarar pre seed in...

TATLIM CADIM üzme kendini genciz güzeliz🙂 elbet olacak bebişlerimiz...

sizleri seviyorum bu gün buranın pazarı cicişler ben kolay kolay giremem bugün bidaha, hepinizi çok çok öpüyorum hoşçakalınnnnnnnnnnn................
güle güle cnm

hoşgeldin canım nasılsın
lara kuşum demek erteledin ameliyat işini canım benim inşallak çoook çoooooook iyi sonuçlar alırsın
iyi bitanem adet olmayı bekliyorum işte bel agrım cok var burda hamiş kalanlardan tecrübe bekliyorum birisi bişey söylesin diye test yapmak istemiyorum yıkılıyorum sonra

selam kızlar sıze ne ıyı ne kotu haberım var 3 kere ıdrar testı yaptırdım bırısı sılık cıktı 2 negatıf belırtıler hesı var kesın sonuc verırmı ıdrar testı hamıle deyılmıyım sımdı ben
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
annecik hoşgeldin silikte olsa çıktıysa kesin hamilesin
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

sagol canım maalesef oldum..umutsuz yasanmıyo canımmm haklısın ama moralım ıyı degıl sancıda oluncaaaa sen nasılsın???????
Ben iyim canim sagol.Sen bu sancilar icin mutlaka bir Dr a danismalisin canim.Belki hepsinin birbiriyle bir baglantisi vardir.
selam kızlar sıze ne ıyı ne kotu haberım var 3 kere ıdrar testı yaptırdım bırısı sılık cıktı 2 negatıf belırtıler hesı var kesın sonuc verırmı ıdrar testı hamıle deyılmıyım sımdı ben
Prensescim hosgeldin canim.Emin olmak icin kan testi yaptir bence.

Geri