Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben daha değilimdir herhalde yavrum 4 günüm var ama belim agrıyor gögüslerim şiş iştah cok acık bilmiyorum
Yaa canim sen diger belirtileri bir kenara birakip,sigaradan tiksindigini yazmamismiydin?O durum hala devam ediyorsa idrar degilde kan testi yaptirmani öneririm.Idrar icin erken olabilir ama bisey varsa kanda kesin cikar.Yoksada icin rahatlar kuzum.

ben anlamam az önce sen hamilesin dedin değilsem yandın her sefer sorucam sana şimdi nasıl hamilemiyim diye gercekten cok agrım var belimde önceki aylarda belim hiç agırmazdı 1 haftadır var
oooyyyy kuşum yerim senin ağrını ben inşallah gülüm.....az önce içimden geçenleri söyledim ayyyyy bu aralar içime doğan doğana birde göbüşüme birşey doğsa.....şafak 4 demek dualarım seninle gülüm inşallah meleğin şuan seninledir

Tekrar slm kızlar acilen çıkmam gerekti de kusura bkmayın..

Desencim hadi hayırlısı olsun bakalım kullan yarın anlat bana farkları..

kızlar bu gun mıdem bıle bulanıyor ıdrar testlerın yanılma payı varmı oğlumda 8 gun sonra yaptım sılık cıkmıştı budamı oylekı ama sonra yaptımda nıye cıkmadı

ayyyy inşallah hamileyimdir yaaaa inan öyle bişey varsa buraya hemen yazarım belkide hepinize tek tek haber veririm cok istiyorum allah istiyen herkeze versin diyorum