Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bu gun mıdem bıle bulanıyor ıdrar testlerın yanılma payı varmı oğlumda 8 gun sonra yaptım sılık cıkmıştı budamı oylekı ama sonra yaptımda nıye cıkmadı
ooyyyy benim hemşomun mideside bulanıyormuş ben burda silik çıkıpta sonrasında hamile olmayanı hiç görmedim bence sen şimdi hazırlanıyorsun dooooooğru doktora gidiyorsun hemencik kan testi yaptırıyorsun sonra hemen bize sölüyorsun bizde burada kutlama yapıyoruz .... hadi bacım ....çabuk çbuk

ooyyyy benim hemşomun mideside bulanıyormuş ben burda silik çıkıpta sonrasında hamile olmayanı hiç görmedim bence sen şimdi hazırlanıyorsun dooooooğru doktora gidiyorsun hemencik kan testi yaptırıyorsun sonra hemen bize sölüyorsun bizde burada kutlama yapıyoruz .... hadi bacım ....çabuk çbuk
yaptım hemıde 3 kere bırı sılık dığerlerınde yk tu
pirenses kız hala test yapmadın mı sen
kız bu gun saat 2 de doktoru arıcam gelderse gıderım belkı

Kuzum ya hayel kirikligini göze alip bir kan testi yaptiracan yada adet tarihine kadar meraktan catlaya catlaya bekleyecen.Senin yerinde olsam ilkini yapardim🙂
azcık belirti olsa migdem falan bulansa oluyor ama cok az sonra geciyor belim agrıyor bak cok hemde göğüsler cok şiş oda var karnımda cok şişti birde sanki adet olucakmışım gibi gecici kasık agrılarım var

yaaa işte bende üzülürüm sanki hemen adet olucakmışım gibi gecici agrılar giriyor kasıklarıma cünkü
diyelimki hamile diğilsin 4 gün sonra regl olucan peki bu dört günü kan testine bu kadar yakınken yapmadan durabilecekmisin ayyyy varya ben çatlardım herhalde....hem 4 gün boyunca sürekli acaba acaba acaba acaba acaba acaba...acaba

Geri