hoşgeldin gülüm nasılsın
aaayyyyyy bak var ya umut manyağı olurum şimdi yaaaaa BEN BU DURUMA İNANMAK İSTİYORUMMMMM
kıııssssss çok heyecanlandım bakalım sonuç ne olacak ama imkansız gibi duruyor o kadar kısa sürede.....ne bileyim.....folic asit var hatta bitmek üzere bir kaçgün geçsin bakalım belirtilerim artarsa içmeye başlarım
yok bebek o gün içemedim sonra içtim yine denedim kendimi şimdi içiyorum gecti o bir gün oldu öyleEvet evet ,ilk teyzesi benim.Bana ne söz verdin anlamamCanim benimde mide bulantilarim hemen baslamaz.Izgil dogru söylüyor,daha erken bunun icin.Hem bazi kadinlarin hic midesi bulanmuyor.Sen su sigara meselesini anlatsana.Hala tiksiniyormusun?Eger öyleyse kesin belirti diyorum sana...
heh şöle bacım kan yesti yaptır ama idrarda çıkmayabilir sonra boşu boşuna bana burada seans uygulama😀kızlar vallahi kırılıcak belim hiç böyle olmamıştım yarın ilk işim test yaptırıcam adet olmazsam tabi cok ümitlenmek istemiyorumda ama hiç böyle belim agırmamıştı üşüttüm mü belimi acaba
Iyim canim,cok heyecanlandim.Kizlar yapsada testleri sevinsek bugün agiz tadiyla.Sen nasilsin?Genelde hep burada oluyorsun ama pek yazmiyorsun sanirim.Sende olmasan listeyi gözden kaybederdik herhalde🙂sessiz sessiz gelip tasiyorsun onu hep🙂yaaa bi yavaş yaaa, yetişemiyoruummmm
byeeeeee
idrarda çıkmaaaazzz, kan yaptır canım
cnm enfeksiyon olabilir , yumurtan çatlamış olabilir ,üşütmüş olabilirsin ....
tamamm ayhhh utandımm
var tabii ,sen kan testi yaptır canım benim , çok mu zor kanda baktırman , yap bişeyler..
selam Lara nasılsın
yaaaaa keşke pratik kan testi aleti olsa bacım s e n k e s i n h a m i l e s i n
daha önce varmıydı peki bıcak batıyormuşcasına ağrıların
yoktu yavrum hiç böyle olmazdı ben üşüttüm sanıyordum belim 9 gün vardı adetime başladıyaaaaa keşke pratik kan testi aleti olsa bacım s e n k e s i n h a m i l e s i n
daha önce varmıydı peki bıcak batıyormuşcasına ağrıların
yaptım canıım ama dr kızdı yasak dedi yapmıycaksın dedi bu ay yapmadım hiç ama cok calıştım adet bittiği günden beri calışmadentnurse canım sen ovülasyon testi yapmıştın değil mi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?