ooooooooooooo bunca belirtiden sonra kafanda hala acaba varsa......istersen ekleyelim seni hamileler kervanınabeyaz bıraz katı sanıyom adet oluyom hemen lavoya gıdıyom bırşey yok kasıklarımda ağrı acıma var sankı karnımda bırsey var gıbı sert goğuslerım sert bıde sut gelıyor bu nıyeyse sızlıyor
inan bendede var onlar tek süt sıslaması yok ama benimde öyle arkadasım ya ikimizde adet olucaz yada ikimizde hamileyizzzz allah bilirbeyaz bıraz katı sanıyom adet oluyom hemen lavoya gıdıyom bırşey yok kasıklarımda ağrı acıma var sankı karnımda bırsey var gıbı sert goğuslerım sert bıde sut gelıyor bu nıyeyse sızlıyor
beyaz bıraz katı sanıyom adet oluyom hemen lavoya gıdıyom bırşey yok kasıklarımda ağrı acıma var sankı karnımda bırsey var gıbı sert goğuslerım sert bıde sut gelıyor bu nıyeyse sızlıyor
evet bacım zaten kampanya başlatmıştıkya....peki benim gibi bu kadar erken lekelenme gören olmuşmu daha reglime 11 gün var.....ne bileyim bana çok düşük bir ihtimal gibi geliyoryani en azından lekelenme 10 güün kala olsa kesin derdim hatta kan testi bile yaptırtırdım ama ....bu kadar erken olunca....farklı farklı sitelerde ve çevremdekilerle canım....
inan dedikleri şey hep aynı.....
bide genelde sabah yapılan ilişkilerde hamile kalınıyormuş...
sen de öyle mi yaptın bakalım...
evet bacım zaten kampanya başlatmıştıkya....peki benim gibi bu kadar erken lekelenme gören olmuşmu daha reglime 11 gün var.....ne bileyim bana çok düşük bir ihtimal gibi geliyoryani en azından lekelenme 10 güün kala olsa kesin derdim hatta kan testi bile yaptırtırdım ama ....bu kadar erken olunca....
kızlar cıkmam lazım cevap bekliyorum hamile kalan birinde içerden kaşıntı hissi olurmu bir kac gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?