Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

eğer ilişkide bulunduktan sonra ki gün ise büyük ihtimalle spermlerden kaynaklanıyor canım....
ilişkiden 1 gün sonra yataktan kalkınca fazla spermler dışarı akıyor ve iç çamaşırının nemli kalmasına neden oluyor...
bu da kaşıntıya neden oluyor.....
tamam canım du mantıklı bir kanı büğük ihtimal bu olayla ilgisi var

bu lekelenme nasıl oluyor adetine 1 hafta varkende olurmu kızlar sanki adet olucakmışsın gibi kahverengimi
canım benim hamile kalan çoğu kadın bu durumu yaşıyormuş reglsine 3 4 gün kala hafif kanaması oluyormuş eğer emrio damarlanmanın çok olduğu yere gömülürse damarlar çatlıyormuş ve hafif kanamalara ve lekelenmelere sebeb oluyormuş...benim geçen ay arkadaşım hamile kaldı reglsine 1 hafta kala böyle bir durum yaşadı

ben suan da kullanmıyom gebelık supesı var dıye ayrıca dktoru aradım yarın gel kan testı yapalım dedı ıdrard cıkmıya bılır dedı

ne yapıyım ıdrar testı yatım ya kan bakmaya ne gerek var olsaydı cıkar ıdrar

ayyyyyyyyy çok şükürrrrrrrr ........

yarın yaptırıcam canım yaaa acele etme dur

çok şükür ya rabbimmmmmmm ...nihayettttt

tabiki eksik etmem canım...
sen de dua et canım bizler için....
ama ben senden ümitliyim haberin olsun.....
canımsın yaaa verdiğin bütün bilgiler için çok çok teşekkür ederim Rabbim sana ve benim gibi tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin
az önce sitenin birinde okudum eğer yumurta erken gelişip çatlarsada böyle lekelenme olabiliyormuş....bir dahaki ay daha kontrollü yiyeceğim herşeyi

canım benim hamile kalan çoğu kadın bu durumu yaşıyormuş reglsine 3 4 gün kala hafif kanaması oluyormuş eğer emrio damarlanmanın çok olduğu yere gömülürse damarlar çatlıyormuş ve hafif kanamalara ve lekelenmelere sebeb oluyormuş...benim geçen ay arkadaşım hamile kaldı reglsine 1 hafta kala böyle bir durum yaşadı
şimdi iyice kafam karıştı benimde oldu ama ilişkiden sonra geldi azcık benim biz sandık ki adet görüçem ama 4 günüm var olmadım daha yaaaa bana ne oluyor yaaaa offfff yarın kanda baktırmaktan kalanı yalan

Geri